Şampiyonlar LigiKerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü durdurulamıyor! Şampiyonlar Ligi'nde büyülemeye devam ettiler

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü durdurulamıyor! Şampiyonlar Ligi'nde büyülemeye devam ettiler

02.10.2024 - 23:57 | Son Güncellenme:

Milli yıldızlar Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Benfica, Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile karşı karşıya geldi. Portekiz ekibindeki performanslarıyla adlarından söz ettiren yıldız futbolcular, İspanyol ekibine karşı da gol atmayı başardılar. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü durdurulamıyor Şampiyonlar Liginde büyülemeye devam ettiler

Milli yıldızlar, Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Benfica, Şampiyonlar Ligi 2. haftasında Atletico Madrid'le karşı karşıya geldi. Portekiz'e damga vuran Milli yıldızlar ilk 11'de başladıkları Atletico Madrid maçında da sahneye çıkmayı başardılar. 

Haberin Devamı

ATLETİCO MADRİD'İ DE BOŞ GEÇMEDİ

Portekiz ekibi Benfica'ya imza attığı günden bu yana skor üstüne skor üreten Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'i de boş geçmedi. Milli futbolcu 13. dakikada Aursnes'in asistinde kaleci Oblak'ı mağlup ederek takımını öne geçiren golü kaydetti.

71 DAKİKA SAHADA KALDI 

Benfica Milli yıldızın golü sonrasında Di Maria ve Bah ile skoru 3-0'a getirdi. Kerem Aktürkoğlu ise mücadelede 71 dakika sahada kaldı ve yerini Jan-Niklas Beste'ye bıraktı. 

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü durdurulamıyor Şampiyonlar Liginde büyülemeye devam ettiler

BİR GOL DE ORKUN'DAN

Kerem Aktürkoğlu gibi performansıyla Benfica'ya damga vuran Orkun Kökçü de Atletico Madrid maçında golünü attı. Portekiz ekibinin 84. dakikada kazandığı penaltıda topun başına geçen yıldız futbolcu skoru 4-0'a getirdi. 

Haberin Devamı

Benfica sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı ve Devler Ligi'nde 2'de 2 yaptı. Orkun Kökçü aynı zamanda Benfica - Atletico Madrid maçının oyuncusu da seçildi. 

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü durdurulamıyor Şampiyonlar Liginde büyülemeye devam ettiler

DURDURULAMIYORLAR

Kerem Aktürkoğlu bu sezon Benfica formasıyla çıktığı 5 maçta da skor katkısı vermeyi başardı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Orkun Kökçü ise 9 maça çıkarken 4 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

BU SEZON İKİNCİ KEZ AYNI MAÇTA GOL ATTILAR

Atletico Madrid karşılaşmasının kapanış golünü 84’üncü dakikada penaltıdan atan Orkun Kökçü, bu sezon Kerem Aktürkoğlu ile birlikte ikinci kez aynı maçta fileleri havalandırdı. Daha önce UEFA Şampiyonlar Ligi ilk haftasında Kızılyıldız ağlarına gol gönderen milli oyuncular, Atletico Madrid maçında da 1’er gol attı.