CaddeEzel ile tarihe geçti! Kenan İmirzalıoğlu en etkilendiği sahneyi açıkladı

Ezel ile tarihe geçti! Kenan İmirzalıoğlu en etkilendiği sahneyi açıkladı

03.10.2024 - 13:47 | Son Güncellenme:

Ezel dizisiyle televizyon tarihine damga vuran işlerden birine imza atan Kenan İmirzalıoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Diziyi 15 yıl aradan sonra tekrar izleyen İmirzalıoğlu, "Annenin yüzük bulma sahnesinde bir baktım ağlıyorum" dedi.

Ezel ile tarihe geçti Kenan İmirzalıoğlu en etkilendiği sahneyi açıkladı

Sinem Kobal ile 2016 yılında evlenen Kenan İmirzalıoğlu hem yaşantısıyla hem açıklamalarıyla dikkatleri çekiyor. Ezel ile televizyon tarihine damga vuran Kenan İmirzalıoğlu dizide en etkilendiği sahneyi anlattı.

Haberin Devamı

Proje kendisine geldiğinde askerde olduğunu belirten ünlü oyuncu, “Ezel projesi bana geldiğinde askerdeydim. Yapımcı firma o yüzden başkasıyla çekmeyi denedi. Ancak içlerine sinmediği için vazgeçip beni beklemeyi tercih etmişler. Benim de o sırada başka bir sözleşmem vardı. Ancak yine de sözleşmeyi okumayı tercih ettim. Ve gerçekten çok etkilendim. Sonra diğer yapımcıya ‘Ezel’ senaryosunu çok beğendiğimi söyledim. Bu şekilde projeye başlamış olduk” dedi.

KERTEPEN ALİ ÇOK ÜZDÜ

KAFA TV'de 'Fenomen' adlı YouTube programına konuk olan İmirzalıoğlu, "En çok Kertepen Ali'nin ihaneti onu üzdü. Kertepen sokaktaki kavgayı, dürüstlüğü, alın terini öğrettiği ağabey. O ağabeyinin öğrettiklerinden tamamen kardeşini satıyor olması Ömer için çok ağır" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

İmirzalıoğlu, Ezel'in bütün yaşadıklarından sonra güvendiği ismin annesi olduğunu söyledi. Meliha ve Ezel sahnesinin en etkilendiği sahnelerden biri olduğu ifade etti.

"BİR BAKTIM AĞLIYORUM"

'Hepimiz bir sonraki bölümü merakla bekliyorduk' diyen İmirzalıoğlu, "Ben buraya gelmeden evvel genel hatırlayayım diye izlerken annenin yüzük bulma sahnesinde bir baktım ağlıyorum, dedim Kenan sakin ol." açıklamasında bulundu.

15 yıl sonra tekrar o sahne İmirzalıoğlu'nu gözyaşlarına boğdu.