FutbolGalatasaray ve Fenerbahçe aradığı yıldızı Benfica'da buldu! 10 milyon euroluk transfer yarışı

CANLI | Galatasaray ve Fenerbahçe aradığı yıldızı Benfica'da buldu! 10 milyon euroluk transfer yarışı

07.02.2025 - 07:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de transfer sezonunun sona ermesine kısa süre kala sıcak gelişmeler yaşanıyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Galatasaray ve Fenerbahçe aradığı yıldızı Benficada buldu 10 milyon euroluk transfer yarışı

Süper Lig'de transfer sezonunun sona ermesine kısa süre kala sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan futbolcular...

megaphone

SON DAKİKA |

FENERBAHÇE'DE CASEMIRO BOMBASI

Devre arasında kadrosuna sırasıyla Diego Carlos, Milan Skriniar, Anderson Talisca ve Ognjen Mimovic’i dahil eden Fenerbahçe bir ismin daha peşine düştü.

Estadio Deportivo’da yer alan habere göre Fenerbahçe, Manchester United’da Ruben Amorim’in kadroda düşünmediği Casemiro’yu transfer etmek istiyor. Fenerbahçe'nin oyuncu için görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Ancak Fenerbahçe'de şu an 14 kişilik yabancı kontenjanına rağmen 15 yabancı oyuncusu bulunuyor.

ROLLHEISER, GALATASARAY VE FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNDE

Galatasaray ve Fenerbahçe Arjantinli yıldız için yarışa girdi. Record'da yer alan habere göre, iki ezeli rakip, Benfica forması giyen 24 yaşındaki sağ kanat Rollheiser ile ilgileniyor.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Arjantinli futbolcunun Benfica ile sözleşmesi 2029 yılına kadar devam ediyor.

FENERBAHÇE'NİN RADARINDAKİ 19'LUK YILDIZ

Fenerbahçe için Fransa'dan sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Foot Mercato'da yer alan habere göre, Dunkerque forması giyen Gessime Yassine, performansıyla Fenerbahçe'nin dikkatini çekti.

Fenerbahçe'nin, performansının ardından 19 yaşındaki futbolcuyu yakından takip ettiği aktarıldı. Fransız ekibinde bu sezon 20 maçta süre bulan genç futbolcu, 2 gol attı ve 2 asist yaptı.

Haberin Devamı
İSTANBUL'A GELİYOR

Beşiktaş, Keny Arroyo'nın sağlık kontrolleri ve transfer görüşmelerinin tamamlanması için 8 Şubat Cumartesi günü İstanbul'a geleceğini de duyurdu.

Yazarlar