GalatasarayBeşiktaş'tan Immobile bombası! Lazio teklifi kabul etti

Beşiktaş'tan Immobile bombası! Lazio teklifi kabul etti

10.07.2024 - 20:35 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer döneminin başlamasının ardından Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler yıldız oyuncuları kadrolarına katmak için çalışmalarını sürdürüyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri...

YILDIZ GOLCÜ BEŞİKTAŞ'A GELİYOR

Gabriel Paulista ve Rafa Silva'dan sonra Beşiktaş'ta gözler golcü transferine çevrilmişti. Siyah-beyazlılar, İtalyan santrfor Ciro Immobile'nin transferinde son aşamaya geldi.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Sky Italia'da yer alan habere göre Beşiktaş, Ciro İmmobile'nin transferini tamamlamak üzere. Yıldız golcü 8 yıldır formasını giydiği Lazio'ya veda etmeye hazırlanıyor.

İtalyan ekibi Beşiktaş'ın sunduğu 3 milyon euroluk teklifi kabul etti.

2 YILLIK İMZA

34 yaşındaki Immobile, Beşiktaş'a iki yıllık imza atacak. Kısa süre içerisinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Ciro Immobile, geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 43 maça çıktı ve 11 kez ağları havalandırdı. Tecrübeli golcü bu maçlarda 1 asist kaydetti. Lazio'ya 2016/17 sezonunda imza atan Immobile, kariyerinde daha önce Sevilla, Torino, Borussia Dortmund, Juventus, Pescara, Grosseto ve AC Siena formalarını giydi.

YILDIZ FUTBOLCUYA DEV BONSERVİS

Jose Mourinho ile Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Yeni yıldız oyuncuları kadrosuna katması beklenen sarı-lacivertli takımda, yıldız oyuncu Sebastian Szymanski'nin ayrılacağı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Polonyalı yıldıza talip olan dev kulüp, transfer için girişimlere başladı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Sebastian Szymanski'yi uzun süredir takip eden Premier Lig ekibi Tottenham girişimlere başladı. Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski transferi için aşama kaydettiği aktarıldı. İngiliz ekibinin oyuncuyu renklerine bağlama konusunda Fenerbahçe ile anlaşma aşamasında olduğunu iddia etti.

DEV BONSERVİS

Tottenham'ın, 25 milyon euro ve bonuslar içeren teklifte bulunduğu ve sarı lacivertlilerin de bu teklife sıcak baktığı belirtildi. 25 yaşındaki yıldız oyuncunun, kısa süre içinde kararını vermesi Tottenham'a imza atması bekleniyor. Önümüzdeki sezon için mutlak şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertli kulüp, Szymanski'den gelecek olan bonservis ücretini eksik bölgelere takviye için kullanmayı planlıyor.

Fenerbahçe ile geride bıraktığımız sezonda 55 maçta forma giyen Szymanski, kariyerinin en skorer dönemini geçirdiği sarı lacivertlilerde 13 gol ve 19 asistlik performans ortaya koydu. Fenerbahçe'nin, Mourinho'nun isteği doğrultusunda ilk hamlelerini sol kanat ve santrfor bölgelerine yapacağı ve yıldız isimlerle görüşme halinde oldukları belirtiliyor. (Sabah)

SAINT MAXIMIN'DE MUTLU SON! ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe, uzun süredir peşinden koştuğu Allan Saint Maximin'in transferinde mutlu sona ulaştı. Sports Digitale'in haberine göre Al Ahli ve Fenerbahçe, yıldız oyuncunun kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. Teknik direktör Jose Mourinho, Fransız kanat oyuncusunu kadrosunda görmeyi çok istiyordu.

SÖZLEŞMESİ HAZIRLANIYOR

Allan Saint-Maximin'in Temsilcisi, İstanbul'da hizmet veren, FIFA ve CAS ile çalışan bir hukuk bürosunu aradı ve sözleşmenin hazırlanması konusunda hukuki destek istedi. Oyuncunun sözleşmesi hazırlanıyor.

Kariyerinde toplam 301 maça çıkan yıldız futbolcu 32 gol, 49 asistlik performans sergiledi.


Haberin Devamı
G.SARAY'DA SÜRPRİZ GELİŞME! ABDÜLKERİM'E MARSİLYA TALİP

EURO 2024'te boy gösteren Galatasaray'ın milli oyuncuları değerini artırdı. Fransız basınında yer alan habere göre Marsilya, Galatasaray'ın istikrarlı oyuncusu Abdülkerim Bardakcı ile ilgileniyor.

Fransız ekibinin milli stoper için 8 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi.

 

GUELA DOUE ASLAN OLUYOR!

Galatasaray yeni sağ bekini de Fransa’dan buldu. Sarı-Kırmızılılar, bir süredir temaslarda bulunduğu Guela Doue’nin transferinde büyük ölçüde mutlu sona ulaşmış durumda. Yeni Sacha Boey gözüyle bakılan 21 yaşındaki futbolcuyla geçtiğimiz günlerde el sıkışan Galatasaray Yönetimi, kulübü Rennes’i de bonservis ücreti konusunda ikna etmeyi başardı. Sarı-Kırmızılılar, 6-6.5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle Doue’yi renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Fildişi Sahilli futbolcunun en geç birkaç gün içerisinde Avusturya kampına getirilmesi hedefleniyor.

Tıpkı Boey gibi Rennes çıkışlı olan Doue, scout ekibinin uzun süredir takip ettiği bir isimdi. Teknik direktör Okan Buruk da genç oyuncuya tam not verince transfer çalışmaları başladı.

SANCHEZ'E CİDDİ TEKLİF

Bir süredir adı Napoli ile anılan Davinson Sanchez’e Serie A devinin çok ciddi bir teklif yapma hazırlığında olduğu ileri sürüldü. Çizme basınına göre Napoli’nin Kolombiyalı stoper için gözden çıkardığı bonservis ücreti 20 milyon Euro. Haberlerde Galatasaray’ın 30-35 milyon Euro bandında bir beklentisinin olduğu, bu yüzden teklifin kabul edilme ihtimalinin düşük olduğu detayı da yer aldı. Napoli’nin resmi teklif için Copa America’nın bitmesini beklediği iddia ediliyor. (Fanatik)

Haberin Devamı
MOURINHO MAXIMIN'İN BİTMESİNİ İSTEDİ

Fenerbahçe'de Livakovic, Dzeko, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Fred, Szymanski ve Tadic takımda kalacak yabancılar. Dokuz yabancıya ek olarak kural gereği üç yabancı daha alınabilir. Bu doğrultuda golcü ve kanat için çalışmalar sürüyor.

Özellikle sol kanat için Mourinho’nun isteği var. Bu çerçevede ilk olarak Martin Terrier’in ismi gündeme geldi. Ardından da genç Brezilyalı Wesley Texeira ile temas sağlandı. Bu isimler için görüşmeler devam etse de henüz transfer bitmedi. Zaman kaybetmek istemeyen sarı-lacivertliler Allan Saint Maximin ismine yöneldi.

Suudi Arabistan’da Al Ahli takımının formasını giyen 27 yaşındaki Fransız futbolcunun transferi bitme aşamasına geldi. Jose Mourinho bu üç isimden birinin hemen kadroya dahil edilmesini bekliyor. Şu an için imza aşamasına en yakın oyuncu Allan Saint Maximin olarak görünüyor. Mourinho bir an önce tam takım çalışmalara başlamak istiyor. Bu çerçevede transferlerin bitmesi önemli. (Milliyet - Senad Ok)

FENERBAHÇE'NİN GÖZDESİ NESYRI İÇİN ROMA DEVREDE

Sevilla forması giyen ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Youssef En-Nesyri için Roma yeniden devreye girdi. İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre, Roma, En Nesryi'yi transfer etmek için devreye girdi. İtalyan ekibi, Lukaku'nun yerini doldurmak istiyor. Youssef En-Nesyri'yi Fenerbahçe ve Roma'nın dışında Arabistan'dan Al Quadsiya da istiyor.

20 MİLYON EURO BONSERVİS
Sevilla, golcü futbolcusu için 20 milyon euro bonservis bedeli bekliyor.Yıldız golcü, geçen sezon İspanyol ekibinde çıktığı 41 maçta 20 kez gol sevinci yaşadı.

TRABZON'DA SZALAI İÇİN ORTA YOLU BULAMADI

Bordo-mavililer, 26 yaşındaki Macar stoperi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak üzere Hoffenheim’e resmi teklif yaptı. Ancak Alman kulübü ile kiralama ücreti ve muhtemel bonservis bedeli konusunda yapılan görüşmelerde anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı.

Szalai’nin durumunu değerlendiren Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Attila Szalai, Türkiye’de oynamış, ilgilendiğimiz bir oyuncu oldu ama Trabzonspor’un ekonomisine uygun hareket ediyoruz. Bu transfer durmuş vaziyette. Devamı yok şu an için. Süreç yarın ne olur, ertesi gün ne olur bilemiyoruz ama şu an için durdu” dedi.

Haberin Devamı
Yazarlar