CaddeRapçi Blok 3 ile aşk yaşıyordu! Nilsu Berfin Aktaş: Bazen beraber iyi olmuyor

Rapçi Blok 3 ile aşk yaşıyordu! Nilsu Berfin Aktaş: Bazen beraber iyi olmuyor

30.07.2024 - 07:11 | Son Güncellenme:

Musiki Eğitim Vakfı, Türk müziğinin öncü isimlerinden, yaylı tamburun mucidi ve virtüözü Tanburi Cemil Bey’i, önceki pazar günü Büyükada Taş Mektep’te düzenlediği özel bir konserle andı. Etkinlikte bulunan Nilsu Berfin Aktaş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rapçi Blok 3 ile aşk yaşıyordu Nilsu Berfin Aktaş: Bazen beraber iyi olmuyor

Musiki Eğitim Vakfı, Türk müziğinin öncü isimlerinden, yaylı tamburun mucidi ve virtüözü Tanburi Cemil Bey için vakıf bir anma etkinliği gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Etkinlik için Taş Mektep'e gelen Hande Soral, Nilsu Berfin Aktaş, Murat Aygen ve ailesi, Buçe Buse Kahraman gibi ünlü isimler de vardı. Gazeteciler ile sohbet eden ünlü isimlerden Aktaş, aşk hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bırakmadı.

2021 yılında birdenbire Serdar Sertçelik'le evlenen ve özel hayatını basında uzakta yaşamayı tercih eden Nilsu Berfin Aktaş, geçtiğimiz yıl herkesi şaşırtan konularla gündeme gelmişti.

İLK EŞİNDEN BOŞANDI

Eşi Serdar Sertçelik'in dolandırıcılık sebebiyle tutuklandığı öğrenilirken, ünlü oyuncunun da boşanma davası açtığı gündeme gelmişti. Ardından çiftin boşandığı ortaya çıkmıştı.

"BUNU YAŞATMAK İÇİN BURADAYIZ"

Geçtiğimiz gün Tanburi Cemil Bey'i anma etkinliğine katılan Nilsu Berfin Aktaş, muhabirlerle sohbet etti.

Haberin Devamı

Genç isim, "Çok gurur verici bir gecedeyiz. Burada olmak bana huzurlu ve güzel hissettirdi. Geçmişten gelen bu güzel sanatımızı bilmeleri gerekiyor bizler de bunu yaşatmak için buradayız. Nesilden nesile de aktarmaya devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Rapçi Blok 3 ile aşk yaşıyordu Nilsu Berfin Aktaş: Bazen beraber iyi olmuyor

"BEN ÇOK DOĞRU BİR İNSANIM"

Son olarak rapçi Blok 3 labakıyla tanınan Hakan Aydın ile aşk yaşayan Nilsu Berfin Aktaş, özel hayatı hakkındaki sorulara "Her şeyin hayırlısı olsun. Bu konuyla ilgili çok da konuşma taraftarı değilim ama bence ben çok doğru bir insanım. Ona göre de o çok doğru bir insan. Belki başkalarına göre de onlar çok doğrular. Bazen beraber iyi olmuyor. Herkes kendi hayatına saygı duymalı. Ben şimdilerde çok huzurluyum. Kafa rahatlığı bence hayattaki en önemli şey." diye yanıt verdi.

Yazarlar