Süper LigTFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan başkanlarla ilgili yeni karar: Yasakladım!

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan başkanlarla ilgili yeni karar: Yasakladım!

29.07.2024 - 11:51 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Yaz Semineri'nde açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlundan başkanlarla ilgili yeni karar: Yasakladım

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Yaz Semineri'nde konuştu. 

Haberin Devamı

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, MHK seminerinde yaptığı konuşmada, geçen sezon yabancı Süper Lig maçlarına hakem getirildiğini hatırlatarak "Bakıyorum da karşımda bir ordu var. 600 sene dünyayı yönetmiş bir milletin evlatlarıyız. Kendi evlatlarımıza güvenemeyip yabancı hakem getirdik bu ülkeye. Sadece size olan bir hakaret değil bütün Türk milletine yapılan bir hakaretti. Yapanları kınıyorum" dedi. Hacıosmanoğlu'nun bu sözleri hakemler tarafından alkışlandı.

Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Ben de sizin gibi sokaktan geliyorum. Zor bir seçim oldu. Olmaz deneni yaptık. Tek istediğimiz şey var. Adil ve adaletli olmak. Bu zor bir şey değil. Bunun nasıl olduğunu hep beraber göstereceğiz. Elbette ki bunu siz sahada sağlayacaksınız ama irade çok önemli. O irade bizde var. Kimsenin müdahale etmesi söz konusu değil. Ben direkt Allah'a bağlıyım.

Haberin Devamı

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlundan başkanlarla ilgili yeni karar: Yasakladım

HALİL UMUT MELER ÖRNEĞİ

Halil Umut Meler Ankara'da yumruk yedi. Avrupa'da başarısı alkışlandı. Balık baştan kokuyor. TFF'nin başında durup bu hakem kardeşlerinize sahip çıkamazsanız, toplumun önüne atarsanız elbette böyle olur. Bizde futbolu yönetenler bir hafta birine, bir hafta birine mavi boncuk dağıtıyor. Bu da iyi bir karar vermeyi engelliyor. Biz hakemlerin arkasında dağ gibi duracağız. Size yapılan hakaret size yapılmıyor, bu ailenin lideri olan bana yapılmış kabul edeceğim.

'BAŞKANLARIN PFDK'YA SEVK EDİLMESİNİ YASAKLADIM'

Ben başkanların PFDK'ya sevk edilmesini yasakladım. Onlar artık istediği gibi konuşacak. Ben bu sözü verirken size güvenerek verdim. Biz sahada hata yapmayacağız. Elinizden geleni yapacaksınız. Arka planda da sizi rahatlatmak ve üzerinizdeki baskıyı almak bizim görevimiz. Bunu sağlayacağız.