CaddeEski eşinin annesi Elon Musk'a seslendi! 'Lütfen, yalvarıyorum'

Eski eşinin annesi Elon Musk'a seslendi! 'Lütfen, yalvarıyorum'

30.07.2024 - 07:15 | Son Güncellenme:

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, eski sevgilisi Grimes'ın annesi Sandy Garossino tarafından çocukları göstermemekle suçlandı. İddialar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Grimes ve Elon Musk'ın X Æ A-Xii, Exa Dark Sideræl ve Techno Mechanicus adında üç çocukları bulunuyor.

Eski eşinin annesi Elon Muska seslendi Lütfen, yalvarıyorum

Teknoloji devi Tesla ve Spacex'in CEO'su Elon Musk 2018 yılında şarkıcı Grimes ile ilişki yaşamaya başladı. İkilinin ilişkisi ilk başlarda rüya gibi ilerliyordu. Sık sık basına karşı poz veren çift dünyanın ilgi odağı haline gelmişti.

Haberin Devamı

Aradan geçen üç yıl sonunda Musk ve Grimes ayrılma kararı aldı. Musk ayrılığın gerekçesini, yoğun işleri nedeniyle sık sık ayrı şehirlerde bulunma zorunluluğu olarak açıkladı.

ÜÇ ÇOCUKLARI VAR

Birlikteliklerinden Mayıs 2020'de X AE A-Xii adında (X diye hitap ediliyor) bir oğulları olan ikilinin, Aralık 2021'de taşıyıcı anne yoluyla kızları Exa Dark Sideræl dünyaya geldi. Exa'ya ailesi tarafından Y takma adı verildi. Geçtiğimiz aylarda Grimes ve Elon Musk'ın, Techno Mechanicus adında üçüncü bir çocukları olduğu ortaya çıktı. 

Son olarak Grimes'ın annesi Sandy Garossino, sosyal medya hesabında Elon Musk hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"EN KÜÇÜĞÜ İLE HENÜZ TANIŞMADI"

Grimes'ın annesi, Elon Musk'ı çiftin çocuklarını "alıkoymakla" suçladı. Sandy Garossino, X hesabında "Size ulaşmanın tek yolu olarak buraya yazıyorum Bildiğiniz gibi, 93 yaşındaki annem Claire'in (Grimes) çocuklarını son kez görmeyi ve kucaklamayı çok istiyor. Özellikle de henüz tanışmadığı en küçüğünü" dedi.

Haberin Devamı

Eski eşinin annesi Elon Muska seslendi Lütfen, yalvarıyorum

"DİĞER ÇOCUKLAR NEREDE VE KİMİNLE?"

Şarkıcının annesi, sözlerine "Çocukların gelemeyeceğini öğrenince endişelendim çünkü onları ve gerekli pasaport belgelerini Claire'den (Grimes) saklıyorsunuz. Diğer çocuklar nerede ve kiminle? Anneleriyle birlikte olmaları planlanıyor. Burada, Kanada'da olmaları gerekiyordu" diye devam etti.

"ZAMAN ARTIK ÇOK ÖNEMLİ"

Garossino, Musk'tan anlaşmaya uymasını ve onları geri getirmesini isteyerek şu ifadeleri kullandı:

Hayattaki bazı anlar sonsuza dek sürer ve ikinci bir şansımız olmaz. Aile paha biçilemezdir. Lütfen Elon, yalvarıyorum. Bu annem için çok acı verici ve çocuklar için endişe verici. Zaman artık çok önemli.