FenerbahçeGalatasaray'dan Adanaspor'a kiralık transfer! Resmen açıklandı

Galatasaray'dan Adanaspor'a kiralık transfer! Resmen açıklandı

29.07.2024 - 09:42 | Son Güncellenme:

Süper Lig yeni sezonun startı 9 Ağustos 2024 tarihinde verilecek. Kulüpler kadrolarına takviye için son rötuşları yapıyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Galatasaraydan Adanaspora kiralık transfer Resmen açıklandı

Süper Lig'de yeni sezon için geri sayım başlarken, kulüpler transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte son transfer gelişmeleri...

G.SARAY, KALECİ JANKAT'I ADANASPOR'A KİRALADI

Galatasaray, profesyonel sözleşme imzaladığı 19 yaşındaki futbolcusu Jankat Yılmaz'ın sezon sonuna kadar Adanaspor'a kiralandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "2026-2027 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzaladığımız akademi oyuncumuz Jankat Yılmaz, 2024-2025 sezonu sonuna kadar Adanaspor A.Ş.'ye kiralanmıştır" ifadelerine yer verildi.

 

 

TRABZONSPOR'DA SON ADAY LUUK DE JONG

Geçen sezonu bordo-mavili takımda kiralık olarak geçiren ve iyi bir performans gösteren Onuachu’nun bonservisini almak isteyen bordo-mavililer, Southampton engelini bir türlü aşamadı. İngilizler ile sıkı bir pazarlığa girişen idareciler bonservisi istediği rakama indiremedi. Bu transferde sorun çıkması halinde b planını hazırlayan Trabzonspor, önce daha önce Beşiktaş’ta da forma giyen Weghorst ile görüşse de bu hamlesinde de şu ana kadar başarı sağlayamadı.

Hollanda basını, Fırtına’nın bu kez de PSV Eindhoven’da forma giyen Luuk de Jong ile görüşmelere başladığını duyurdu. 33 yaşındaki Hollandalı santrforun PSV ile 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Jong, geçtiğimiz sezon 48 maçta 38 gol ve 18 asistle etkileyici bir performans ortaya koymuştu. 

ONANA'NIN BONSERVİS BEDELİ BELİRLENDİ

Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği Jean Onana ile ilgili yeni gelişmeler var... Beşiktaş'ın Kamerunlu ön liberosuna Serie A ve Fransa Ligi’nden birkaç takımın ilgisinin bulunduğu ve önümüzdeki günlerde Siyah-Beyazlı Kulüp ile temasa geçecekleri ifade edildi. Beşiktaş’ın 24 yaşındaki futbolcu için 5 milyon Euro civarında bir rakamı kabul etmesi bekleniyor. (Fanatik)

Haberin Devamı
MOURINHO'DAN NEŞTER! 5 AYRILIK DAHA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'nun kalmasına ilk başlarda sıcak baktığı ancak disiplin sorunları sonrası bu fikrinden vazgeçtiği Emre Mor’un adı ligin yeni takımı Eyüpspor ile anılıyor. Sarı-lacivertlilerde ayrıca; Miha Zajc ve Crespo’nun yine ligin yeni takımı Göztepe’yle anlaşması an meselesi. Geçen sezon sözleşmesi dondurulan Luan Peres’e hem Süper Lig’den hem de ülkesi Brezilya’dan gelen teklifler değerlendirilecek. Mourinho’nun takımda kalmasına sıcak bakmadığı Cengiz Ünder konusu ise yönetimi bir hayli uğraştıracak. (Fanatik)

F.BAHÇE'DEN SANDER BERGE İÇİN RESMİ TEKLİF

Yaz transfer döneminin hızlı takımlarından olan Fenerbahçe’de hareketlilik devam ediyor. Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri’yi renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler, yeni hamlelere hazırlanıyor. Fenerbahçe’de şimdi gündem orta saha... Art arda bombaları patlatan Kanarya, Burnley’de forma giyen Norveçli orta saha oyuncusu Sander Berge’yi kadrosuna katmak için resmi teklifte bulundu. Teknik direktör Jose Mourinho, Berge’yi orta sahayı güçlendirmek için istiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun transfer listesinin başında yer alan Sander Berge, geçen sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti.

TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR

Burnley’nin Championship’e düşmesi nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Berge, Premier Lig’de gösterdiği istatistiklerle öne çıktı. Norveçli oyuncu, geçen sezon Manchester City’nin yıldızı Rodri’den sonra uzun pas isabet oranı en yüksek oyuncu oldu. Ayrıca, hava topu ve sahipsiz top kazanma verilerinde de üst sıralarda yer aldı. Geçen sezon 40 maçta forma giyen ve 2 gol, 2 asistle oynayan Berge, istikrarlı performansıyla göz doldurdu. (Fanatik)

BARIŞ ALPER VE KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN AYRILIĞINA VETO

Galatasaray'ın Avusturya'daki ikinci kampına milli yıldızlar Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakçı, Kaan Ayhan ve Yunus Akgün de katılmıştı. Bu isimlerden Barış Alper ve Kerem'le hem teknik direktör Okan Buruk hem de kampı ziyaret eden başkan Dursun Özbek özel görüşme gerçekleştirdi. İki oyuncuya da "Yeni sezonda hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde önemli sınavlar vereceğiz. Hedefimiz üst üste üçüncü kez şampiyonluk kupasını kaldırmak ve Avrupa'da gruplardan çıkarak gidebileceğimiz en iyi yere kadar gitmek. Bu nedenle takımda kalmanızı istiyoruz" mesajı verildi. (Sabah)

Haberin Devamı