Milli TakımKadın A Milli Futbol Takımı kampa girdi

Kadın A Milli Futbol Takımı kampa girdi

09.09.2014 - 15:33 | Son Güncellenme:

Kadın A Milli Futbol Takımı, İstanbul'da kampa girdi.

Kadın A Milli Futbol Takımı kampa girdi

Dünya Kupası elemelerinde Ukrayna ve Belarus ile karşı karşıya gelecek Kadın A Milli Futbol Takımı, İstanbul'da kampa girdi.

Haberin Devamı

Elemelerde 13 Eylül Cumartesi günü Ukrayna, 17 Eylül Çarşamba günü de Belarus ile karşılaşacak milli takımın kadrosunda yer alan futbolcular, Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı.

Teknik direktör Suat Okyar yönetimindeki 18 kişilik kadroda şu oyuncular bulunuyor: Ezgi Çağlar, Sevinç Çorlu, Hanife Demiryol, Emine Ecem Esen, Çiğdem Belci, Fatma Kara (Ataşehir Belediyespor), Fatma Şahin, Esra Erol, Sibel Duman, Didem Karagenç, Arzu Karabulut, Yağmur Uraz, Yaşam Göksu, Ceren Nurlu, Eylül Elgalp (Konak Belediyespor), Elif Deniz (Trabzon İdmanocağı), Bilgin Defterli (Allemania Aachen), Emine Gümüş (Adana İdmanyurdu).

Kadın A Milli Takım, İngiltere, Galler, Ukrayna, Belarus ve Karadağ'ın yeraldığı 6. Grup'ta yaptığı 8 maçta 3 galibiyet ve 5 yenilgiyle, 9 puanla 4. sırada bulunuyor.

KEŞFETYENİ
Günler sonra ortaya çıktı! Soluğu başka ülkede aldı
Günler sonra ortaya çıktı! Soluğu başka ülkede aldı

Cadde | 09.03.2025 - 13:30

Hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası istenen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, tahliye edilmişti. Tahliye sonrası açıklama yapan ve bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını söyleyen Durmaz'dan yeni paylaşım geldi.

Yazarlar