FenerbahçeFenerbahçe, Eljif Elmas'ı KAP'a bildirdi

Fenerbahçe, Eljif Elmas'ı KAP'a bildirdi

23.07.2019 - 09:04 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Elif Elmas’ın 16 milyon euro ve 1.5 milyon euro bonus karşılığında Napoli’ye transfer olduğunu KAP'a bildirdi.

Sarı lacivertlierde beklenen ayrılık gerçekleşti. Fenerbahçe, Eljif'in Napoli'ye transfer olduğunu gece yarısı açıklamıştı.

Haberin Devamı

Bu sabah KAP'a yapılan bildirimde de transferin maliyeti ve detayları açıklandı. Buna göre İtalyan kulübü Fenerbahçe'ye 16 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bonservise ek olarak sportif sonuçlara göre sarı lacivertli kulübe 1.5 milyon euro da bonus ödenecek.

Ayrıca sarı lacivertli takım, Makedon futbolcunun gelecek satışından azami olarak 1.5 milyon euro gelir elde etme imkanı yakalayacak. 

Eljif Elmas'tan veda

Eljif Elmas, Fenerbahçe Kulübünün YouTube kanalında yayımlanan veda mesajında, sarı-lacivertli formayı gururla taşıdığını belirterek, "Kuzey Makedonya'dan gelip Türkiye'nin en büyük takımında oynadım. Bu şanlı forma her zaman benimle birlikte olacak. Belki birgün burada büyük Fenerbahçe taraftarıyla buluşacağım. Alex, Lefter gibi büyük oyuncu olmak istedim. Belki onlar gibi olamadım ama Elmas oldum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kadıköy'de Galatasaray ile oynadıkları derbi maçının kendisi için unutulmaz olduğunu aktaran Makedon futbolcu, şunları kaydetti:

"Kadıköy'de unutamadığım maç Galatasaray maçıdır. Küçüklüğümden beri hayal ettiğim maçtı. Bir de gol attığım için mutluyum. Taraftarla birlikte olduğum için çok mutluyum. Gurur verici bir şey. İnşallah onlar için her zaman Elmas olarak kalırım ve yine birgün burada buluşuruz. Büyük Fenerbahçe taraftarı sizi hiçbir zaman unutmayacağım, her zaman kalbimde taşıyacağım."

Gece yapılan açıklama böyleydi

Fenerbahçe, Eljif Elması KAPa bildirdi

Bu da KAP'a bildirilen transfer detayları

 Profesyonel Futbolcumuz Eljif Elmas'ın İtalyan Kulübü SSC Napoli'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 16.000.000 EUR bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri her iki kulüp tarafından eşit oranda paylaşılacaktır.

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına ve SSC Napoli kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak SSC Napoli, Kulübümüze aşamalı olarak azami 1.500.000 EUR bonus bedeli ödeyecektir.
Ayrıca, SSC Napoli tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde SSC Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüzün azami 1.500.000 EUR bonus elde etme imkanı bulunmaktadır.

Haberin Devamı

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

Yazarlar