VoleybolMehmet Akif Üstündağ: Santarelli ile 2028 Los Angeles'a kadar devam edeceğiz

Mehmet Akif Üstündağ: Santarelli ile 2028 Los Angeles'a kadar devam edeceğiz

24.08.2024 - 11:17 | Son Güncellenme:

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda organizasyonu dördüncü olarak tamamlayan Filenin Sultanları'nda başantrenör Daniele Santarelli'nin geleceği resmen belli oldu.

Mehmet Akif Üstündağ: Santarelli ile 2028 Los Angelesa kadar devam edeceğiz

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Daniele Santarelli'nin Los Angeles 2028 Olimpiyatları sonuna kadar Filenin Sultanları ile devam edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Başkan Mehmet Akif Üstündağ, 4 yıllık opsiyon seçeneğini kullandıklarını söyledi: Santarelli geldiği gün sıcak ilgiyi ve Türkiye'deki ortamı gördü. Biz imza atarken, anlaşırken, ön görüşmeler yaparken de zaten ülkeye hayran olduğunu ve ülkenin projelerine hayran olduğunu, burada kendisi de Türk voleybolunun artık Avrupa ve Dünya'da önemli bir söz sahibi olacağının altını çizdi.

Bizim için de bu hayali, bu hedefi, bu heyecanı olan genç, dinamik, pozitif, ülkenin evladı olmayı kabul eden bir koçla çalışmak bir ayrıcalık oldu. Şahsen bir başkan olarak ondan çok memnunum, çok da seviyorum. 2+4 yıllık kontratımız vardı. Bunu da buradan açıklamak istiyorum. Los Angeles olimpiyatları sonuna kadar da Santarelli bizle devam edecek.

Yazarlar