FenerbahçeFenerbahçe'ye dünya yıldızı! Galatasaray'ın gündemindeydi, gelmeye sıcak bakıyor

Fenerbahçe'ye dünya yıldızı! Galatasaray'ın gündemindeydi, gelmeye sıcak bakıyor

24.08.2024 - 12:16 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinin transfer çalışmaları devam ediyor. Gündeme gelen son isimleri sizler için derledik...

Fenerbahçeye dünya yıldızı Galatasarayın gündemindeydi, gelmeye sıcak bakıyor

Süper Lig'de sezonun ikinci haftası tamamlanırken, kulüplerin transfer çalışmaları hummalı biçimde devam ediyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

GORETZKA İÇİN DEVREYE GİRİLDİ

Sarı-Lacivertliler’de orta sahada Fred’in sakatlığı, takımı bir hayli etkilemişti. Teknik direktör Jose Mourinho’nun, bir an önce bu bölgeye bir yıldız transferi istediği ve bizzat kendisinin de devreye girdiği iddia edildi.

Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild’in haberine göre Mourinho, Bayern Münih’te kadroda düşünülmeyen kanat oyuncusu Kingley Coman ve orta saha Leon Goretzka’yı, Sarı-Lacivertliler’e getirmek için düğmeye bastı. Haberde Coman’ın, Türkiye’ye gelmeyi düşünmediği ifade edilirken, Goretzka konusunda temasların sürdüğü belirtildi.

GALATASARAYLA DA ANILMIŞTI
Bayern’le sözleşmesi 2026 yılında bitecek olan tecrübeli futbolcu için Fenerbahçe’nin, Almanlar’ı ikna etmek için tüm kozlarını oynamaya hazır olduğu konuşuluyor. Portekizli teknik adamın, Avrupa’dan ve Suudi Arabistan’dan da teklifler alan 29 yaşındaki oyuncuyla bizzat görüştüğü, gelen haberler arasında yer alıyor. Hem 6 numara hem de merkez orta saha olarak oynayabilen Goretzka’nın adı daha önce Galatasaray’la da anılmıştı. (Fanatik)

DERRİCK KÖHN İÇİN DE TEKLİF BEKLENİYOR!

Galatasaray'da Victor Nelsson'un ardından bir yıldıza daha teklif gelmesi bekleniyor...

Bild'in haberine göre Hannover 96, Derrick Köhn'ü yeniden kadrosuna katmak istiyor.

Sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki sol beki geçtiğimiz sezonun devre arasında 3 milyon 350 bin euro karşılığında transfer etmişti.

Geçtiğimiz sezon 13 lig maçına çıkan Alman savunmacı 1 gol, 2 asistlik skor katkısı vermişti.

GALATASARAY'A 14 MİLYON EURO'LUK PİYANGO!

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken ayrılık gelişmeleri de var. Sarı-kırmızılıların stoperine İngiltere'den talip çıktı...

The Guardian'ın haberine göre West Ham United, Victor Nelsson için Cimbom'a büyük bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Premier Lig ekibi, Danimarkalı savunmacı için 14 milyon euro'luk bir transfer bütçesi ayırdı.

25 yaşındaki stoperin peşinde West Ham'ın yanı sıra Sevilla, Lille ve Bologna'nın da ilgisi olduğu gelen bilgiler arasında.

11 Ağustos 2021 tarihinde Kopenhag'dan 7 milyon euro karşılığında transfer edilen Nelsson'un, yapılan anlaşma gereği tek taraflı serbest kalma bedeli 25 milyon euro olarak belirlenmişti.

Haberin Devamı
OSAYİ-SAMUEL'DEN FENERBAHÇE'YE ŞOK!

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu takıma veda etti. Yıldız oyuncu Premier Lig ekiplerinden Brighton ile anlaştı.

Milli futbolcunun ayrılığının ardından sarı-lacivertlilerde Bright Osayi-Samuel krizi yaşanıyor!

Sabah'ın yer verdiği habere göre Nijeryalı sağ bek, Kanarya'nın yıllık 1.8 milyon euro'dan 3 yıllık yeni sözleşme teklifini reddetti.

26 yaşındaki yıldızın Fenerbahçe'den isteğinin 2.5 milyon euro olduğu gelen bilgiler arasında.

Taraflar arasında anlaşma sağlanmazsa sözleşmesinin son yılında olan Osayi-Samuel sezon sonunda kulüpten bedelsiz olarak ayrılacak.

FERDİ GİDİYOR, CHİLWELL GELİYOR

İngiltere Premier Ligi’nde Chelsea’nin kadrosunda büyük bir temizlik kararı almasının ardından birçok oyuncusu satış listesine konmuştu. Fenerbahçe’nin de, Maviler’den sol bek Ben Chilwell, kanat oyuncusu Raheem Sterling ve henüz durumu belli olmayan stoper Benoit Badiashile’yi listesine dahil ettiği öğrenilmişti.

Alınan bilgiye göre Sterling’in, Premier Lig’de kariyerine devam etmek istediği ve menajerler tarafından Aston Villa’ya teklif edildiği iddia edildi. Fenerbahçe’nin, Ferdi Kadıoğlu’nu, 30 milyon Euro bonservis bedeliyle Brighton’a satması konusunda da el sıkıştığı bilgisine ulaşıldı.

5 YILLIK ANLAŞMA YAPACAK
Kanarya’nın kurmaylarının, Brighton’la 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varan Ferdi’yi resmen satmasının ardından ilk önceliğinin sol bek olacağı ve Jose Mourinho’nun da Premier Lig’den tanıdığı Chilwell için girişimlerin hızlanacağı bilgisine ulaşıldı.

SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR
27 yaşındaki İngiliz futbolcunun sözleşmesi 2027’de bitiyor ve Maviler’in elinden çıkarmak istediği sol bekin ayrılığı konusunda her türlü kolaylığı sağlayacağı konuşuluyor. (Fanatik)

TRABZONSPOR'DA YENİ ADAY AROKODARE

Bordo-mavililerin bu kez de Belçika Ligi ekiplerinden Genk’in formasını giyen Tolu Arokodare’yi kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Oyuncu ile ilk teması sağlayan Fırtına, kulübünden geri dönüş bekliyor. 23 yaşındaki oyuncu, kendisiyle ilgili çıkan iddialara cevap verdi.

Kariyer planlaması konusunda birtakım değişiklikler yapabileceğini belirten 23 yaşındaki Nijeryalı forvet, “Detaylı bir plan hazırlamadım. Günden güne yaşıyorum. Elbette her oyuncu gibi ben de ön planda olmayı çok isterim. Bu doğru zamanda karşıma gelecektir” ifadelerini kullandı. Bir an önce forvet transferine nokta koymak isteyen Trabzonspor’un yakında Genk ile bir görüşme daha yapması bekleniyor.

Haberin Devamı
Yazarlar