GalatasarayGalatasaray'a Alman kulübünden FIFA tehdidi! Ödeme krizi iddiası

Galatasaray'a Alman kulübünden FIFA tehdidi! Ödeme krizi iddiası

24.08.2024 - 14:19 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Derrick Köhn için FIFA iddiası ortaya atıldı. Alman basını Hannover 96'nın sarı-kırmızılı kulübe baskı yaptığını yazdı.

Galatasaraya Alman kulübünden FIFA tehdidi Ödeme krizi iddiası

Galatasaray, Alman kulübü Hannover 96'dan kötü haber geldi. Derrick Köhn'ün transfer parası için Alman kulübü, FIFA 'kartını' kullandı. Aslan'ın ödeme yapmaması durumunda büyük sorunla karşılaşacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

HANNOVER'DEN GALATASARAY'A UYARI
Bild'in haberine göre; Galatasaray, Derrick Köhn için üzerinde anlaşmaya varılan 4 milyon euroluk bonservisin 2.5 milyon eurodan fazlasını henüz ödemedi.

TAKSİTLENDİRME İSTEDİ
Alman kulübü, sarı-kırmızılı kulübe uyarı geçti. Galatasaray, Köhn için kalan 2.5 milyon euro'luk borcu yeniden taksitlendirmek için Hannover ile uzlaşmaya çalıştı.

Galatasaraya Alman kulübünden FIFA tehdidi Ödeme krizi iddiası

FIFA TEHDİDİ
Alman kulübü ise bu teklifi geri çevirdi ve FIFA'da Galatasaray'a karşı yasal bir işlem başlatmakla tehdit etti. Yıldız sol bek 18 maçta forma giyerken 1 gol 2 asist ile skora katkı sağladı.

RUSYA'YA TRANSFERİNE ENGEL ÇIKTI
Galatasaray bir yandan Derrick Köhn'ü satıp, hem Hannover 96'ya olan borcu ödemek hem de sol beke yeni bir transfer yapmak için görüşmelere devam ederken, Alman yıldızın transferine sürpriz bir engel çıktı.

Haberin Devamı

ALMAN HÜKÜMETİ İSTEMİYOR
Rus basınında yer alan habere göre; Alman hükümeti, Ukrayna ile savaş halinde olan Rusya'ya kendi vatandaşı olan futbolcuların transfer olmasına karşı çıkıyor.

TOPLAM 22 MİLYON EUROLUK TEKLİF
Derrick Köhn dışında Kerem Aktürkoğlu'nu da transfer etmek isteyen Spartak Moskova'nın iki yıldız için 20 milyon Euro bonservis ve 2 milyon Euro da bonuslar teklif ettiği iddia edilmişti