Siyaset ‘Terörle mücadelemiz aralıksız devam edecek’

‘Terörle mücadelemiz aralıksız devam edecek’

24.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, FETÖ başta olmak üzere PKK, KCK, PYD, YPG ve DAEŞ gibi terör örgütleriyle mücadelenin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aralıksız devam edeceğini bildirdi.

‘Terörle mücadelemiz aralıksız devam edecek’

Milli Savunma Bakanlığı’nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Akar, göreve başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı. Akar, “Değerli silah ve mesai arkadaşlarım” ifadeleriyle başladığı mesajında, 10 Temmuz’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Milli Savunma Bakanı olarak görevine başladığını hatırlattı.

Haberin Devamı

Görevini, anayasa çerçevesinde ve yasalar doğrultusunda şeffaf bir şekilde ciddiyet ve samimiyetle, proje esaslı olarak yerine getirmeye çalışacağını vurgulayan Bakan Akar, şöyle devam etti:

“Devletin bütün kurum ve kuruluşlarıyla birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri’ne de sızarak ülkemize, milletimize ve demokrasimize kasteden FETÖ başta olmak üzere PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ gibi terör örgütleriyle mücadelemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aralıksız devam edecektir. Kurum ve kuruluşlarımız, FETÖ’nün hain mensuplarından temizlendikçe gücümüzün her geçen gün daha da arttığı görülmektedir, görülecektir.”