18 Haziran İkizler Yeniayı: Bizi neler bekliyor?

18 Haziran Pazar, İstanbul saatiyle 07:36’da İkizler burcunda bir yeniay gerçekleşecek.

Hava elementinin ve değişken niteliğin baskın olduğu gökyüzü, Haziran sonuna kadar olan süreçte pek çok konuda değişen şartlara uyum göstermemiz gerektiğini anlatıyor.

2021’in ilk yarısında yaşadığımız olaylara objektif yaklaşabildik mi? Kendimizi kayırmadan gerçekleri savunabildik mi? Önümüzdeki iki hafta boyunca bu konular tekrar önümüze düşebilir.

İletişimin hızlandığı bir süreç olacak. Bilgi aktarımı, öğrenme ve anlatma isteğimiz artacak. Fakat Neptün’ün etkisi durumları yanlış değerlendirebilme, aldanmaya eğilim etkisi verecek. Bu yüzden alınacak kararları, atılacak adımları etraflıca düşünmemiz gereken günlerdeyiz.

Haberin Devamı

Farklı bakış açısı geliştirebilmek ve duygulardan ziyade mantıkla hareket edebilmek önemli olacak.

Gizli kalmış konular, saklanmaya çalışılan gerçekler de gün yüzüne çıkabilir.

Yine bu dönemde yaratıcı fikirler geliştirebilir, sanatsal konularda daha aktif olabiliriz.

İletişim, eğitim, medya ve ticaret konuları ağırlıklı gündemde olacak. Ayrıca önümüzdeki hafta akciğerlerle, dizler ve ayaklarla ilgili sorunlar daha belirgin hale gelebilir.

15-21 Haziran, 16-22 Eylül, 15-21 Aralık, 13-19 Mart doğumlular ve doğum haritalarında 26 derece İkizler, Başak, Yay ve Balık’ta önemli vurguları olanlar daha yoğun etki alacaklar.

İkizler Yeniayının yükselen burçlara göre etkileri;

YÜKSELEN KOÇ

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin, kardeşlerinizin, ailevi konuların hareketleneceği bir dönem olacak. Gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olun. Aşk hayatınızda da güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Maddi konuların ön planda olacağı bu dönemde kazançlarınızla ilgili uzun vadeli kararlar alırken daha dikkatli olmaya gayret edin. Arkadaşlarla yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

Aile içinde kendinizi daha huzurlu hissedeceğiniz bir dönem olacak.

YÜKSELEN İKİZLER

Bireysel isteklerinize ve sağlığınıza dair yeni kararlar alacağınız bu dönemde iş hayatı sizi biraz zorlayabilir. Finansal konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın arkadaşlarınız ya da kardeşlerinizle güzel iletişim içinde olacaksınız.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ

Sürüncemede kalan konuların netleşmesi, hatta bazı bitişler gündemde olabilir. Olaylara bakış şeklinizi esnek tutmaya çalışın. Maddi konularda uzun zamandır beklediğiniz durumlarda olumlu gelişmeler olabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Arkadaş çevresinin ve sosyal hayatın ön plana çıkacağı bu dönemde harcamalarınızda artış olabilir. Uzun vadeli planların konusunda daha temkinli davranılmalı. Yeni gruplara dahil olabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

İşinizle, sorumluluklarınızla ilgili konular ön planda olacak. Tamamlamak istediğiniz konuları netleştirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde beklentilerinizi gerçekçi tutun. Sosyal hayatınız hareketlenebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Yurt dışıyla ya da eğitimle ilgili konuların gündemde olacağı bu dönemde sağlığa dikkat edilmeli. Daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Seyahat ya da gruplarla aktivite planları yapacaksınız.

YÜKSELEN AKREP

Sorunlu konuların, harcamaların gündemde olacağı bu dönemde riskli karar almamaya dikkat edin. Özel hayatta da durumları gerçekçi değerlendirmek önemli olacak. İşinizle ilgili güzel fırsatlar gelişebilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YAY

İkili ilişkilerinizin ya da ortaklı işlerinizin ön planda olacağı bu dönemde ailevi konular sizi zorlayabilir. Krizli konularla ilgilenmeniz gerekecek. Özel hayatınıza daha iyimser yaklaşacaksınız, seyahatler gündemde olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Çalışma hayatınızda ya da sağlık konularıyla ilgili kararlar almanız gereken bu dönemde her duyduğunuza inanmayın. İkili ilişkilerinizle ilgili konular da gündemde olacak. Giderlerinizle ilgili düzenlemeler yapacaksınız.

YÜKSELEN KOVA

Hayattan keyif aldığınız konulara odaklanacağınız bu dönemde harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Günlük düzeninizi değiştirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde şanlı bir dönemdesiniz.

YÜKSELEN BALIK

Yaşadığınız alanla ya da ebeveynlerinizle ilgili konuların gündemde olacağı bir dönem. Karar verirken zorlanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz iyi olacak, onlardan destek alacaksanız.