Oynatma Listesi
MAGAZİN

One Direction'ın eski üyesi Liam Payne hayatını kaybetti

One Direction'ın 31 yaşındaki eski üyesi Liam Payne Arjantin’de kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Dünya, One Direction eski üyesi Liam Payne ölüm haberiyle sarsıldı. 31 yaşındaki Liam Payne, Arjantin'de kaldığı otelin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.

CANSIZ BEDENİ OTELİN İÇ AVLUSUNDA BULUNDU

Dağılan İngiliz müzik grubu One Direction üyesi Liam Payne, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Palermo semtinde bulunan Casa Sur Oteli'nin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine gelen acil servis, ölümünü doğruladı.

Buenos Aires polisi, alkol ya da uyuşturucu etkisinde olduğu tahmin edilen agresif bir müşteriye müdahale için "Casa Sur Palermo" adlı otele giden ekiplerin, buraya ulaştığı anda bahçede bir gürültü duyduğunu ve bir erkeğin ağır yaralı halde yerde yattığının belirlendiğini bildirdi.

Buenos Aires ambulans hizmetleri adına açıklama yapan Alberto Crescenti, yaklaşık 40 metre yükseklikteki balkondan düşen Payne'e ilk müdahalenin, yaşama şansı çok düşük haldeyken yapıldığını ifade etti.

İlk ihbarın saat 17.04'te yapıldığını, ambulansın olay yerine 17.11'de ulaştığını anlatan Crescenti, Payne'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini söyledi.

İngiliz şarkıcının ölüm haberinin ardından çok sayıda ünlü isim ve sosyal medya kullanıcısı, üzüntülerini dile getiren paylaşımlar yaptı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER