Geri Dön

Milföy pasta tarifi

Lezzeti ve sunumu bir harika, oldukça pratik milföy pasta tarifi...

Milföy pasta tarifi
  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk(Hazırlanma Süresi)
  • 20 dk(Pişirme Süresi)

Malzemeler

1 paket milföy
3 bardak süt
3 kaşık un
1 kaşık nişasta
1 bardak şeker
2 yumurta sarısı
1 vanilya

Üzerine:
Pudra şekeri
Mevsim meyveleri

Milföy Pasta Nasıl Yapılır?

Milföyleri merdane yardımıyla istediğiniz kadar açın.

180 derecelik fırında pişirin.

Diğer malzemeleri karıştırarak kremayı pişirin.

Soğuyan milföylere dinlendirdiğiniz kremayı sürdükten sonra kapatın.

İstediğiniz kadar kat yapın.

Aralara meyve ya da marmelat da koyabilirsiniz.

Üstüne pudra şekeri serpip mevsim meyveleriyle servis edin.

Afiyet olsun!

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek YaptıkYediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber