CaddeSeda Sayan sahnede aşka geldi! Çağlar Ökten ile paylaşım: Sevgilim...

Seda Sayan sahnede aşka geldi! Çağlar Ökten ile paylaşım: Sevgilim...

25.10.2024 - 16:17 | Son Güncellenme:

2022 yılında Çağlar Ökten ile dünyaevine giren ve mutlu evlilikleri devam eden Seda Sayan sahnede aşka geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan  Seda Sayan, 'Sevgilim' notunu düşmeyi ihmal etmedi.

Seda Sayan sahnede aşka geldi Çağlar Ökten ile paylaşım: Sevgilim...

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, 24 Nisan 2022'de Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleştirdiği sürpriz nikâh töreni ile evlenmişti. Geçtiğimiz günlerde annesinin sağlık durumu için Berlin'e giden Seda Sayan'ı, eşi Çağlar Ökten de yalnız bırakmamıştı.

Haberin Devamı

SAHNEYE ÇIKTILAR

Kendisi gibi sanatçı olan Çağlar Ökten ile Seda Sayan sahneye çıktı. Instagram hesabından beraber fotoğraflarını paylaşan Seda Sayan, 'Sevgilim' notunu düşmeyi ihmal etmedi. Kullanıcılar da Seda Sayan'ın paylaşımına kayıtsız kalmadı. Sosyal medya kullanıcıları, "Yılın fotosu, Ayyyy güzel sedam harikasın, Bu aşka size hayranım, Ben bu aşkın şahidiyim Allah korusun nazarlardan" yorumunda bulundular.

Seda Sayan sahnede aşka geldi Çağlar Ökten ile paylaşım: Sevgilim...

Seda Sayan sahnede aşka geldi Çağlar Ökten ile paylaşım: Sevgilim...

YOLLARINA GÜL DÖKMÜŞLERDİ

Seda Sayan, geçtiğimiz gün eşiyle birlikte Bebek'te görüntülenmişti. Kendilerini çeken gazetecilerin ardından çiçekçilerin de arabanın etrafını sarması ile trafikte kalan Sayan ve eşi Ökten, camı açmamıştı.