21.04.2025 - 18:00 | Son Güncellenme:
Ole Gunnar Solskjaer yönetimindeki Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Siyah-beyazlıların, Trabzonspor'un eski futbolcusunu gündemine aldığı belirtildi.
23 yaşındaki sağ beke çok sayıda talip olduğu aktarıldı. NTV Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ın Schalke forması giyen Mehmet Can Aydın ile ilgilendiği kaydedildi.
Beşiktaş'ın yanı sıra Başakşehir'in de 23 yaşındaki sağ bekle ilgilendiği belirtildi. Werder Bremen ve Hamburg'un da Mehmet Can Aydın'ı takip ettiği aktarıldı.
Championship'ten birçok takımın da sezon sonunda boşa çıkacak Mehmet Can Aydın'ı bonservissiz olarak kadrosuna katmayı planladığı vurgulandı.
23 yaşındaki sağ bek, bu sezon Schalke'de 28 maça çıktı. Genç savunmacı, bu müsabakalarda 3 asist üretti.
Mehmet Can Aydın'ın Schalke ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 1 milyon euro.
Borussia Mönchengladbach altyapısında yetişen Mehmet Can Aydın daha sonra Schalke'de oynadı. Genç oyuncu, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Trabzonspor'da forma giydi.