CaddeSahnede gözyaşlarını tutamadı! Konser gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladı

Sahnede gözyaşlarını tutamadı! Konser gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladı

26.10.2024 - 06:59 | Son Güncellenme:

Ünlü sanatçı Melek Mosso, Harbiye'de sahneye çıktı. Sahnede gözyaşlarını tutamayan şarkıcıdan alkışlanacak hareket geldi.

Sahnede gözyaşlarını tutamadı Konser gelirini Mehmetçik Vakfına bağışladı

Melek Mosso, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Konser gelirinin bir bölümünü Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan şarkıcı, "Şehit ailelerine ve Türkiye Cumhuriyeti'ne başsağlığı diliyorum. Teröre lanet olsun. Biz de bu yüzden gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlamak istedik. Bu kadar insanı dışarıda bırakmak istemedim. Biz de ne yapacağımızı bilemedik, bizim için de zor süreçti, konseri gerçekleştirmeye karar verdik. Müzik sadece eğlenmek için değildir, üzüntü, keder ve üzüntümü de müzikle belirtebiliriz. Hem kederimizi hem de üzüntümüzü şifalandırmak için buradayız" dedi.

Haberin Devamı

Konserle ilgili konuşan Mosso, "Harbiye hepimiz için geçmesi gereken sınır ve aşmamız gereken dağ gibi... Bütün ekip hassas bir şekilde çalıştık. Benim konserlerimde görsel şovlar oluyor ama daha çok sesler şovlar oluyor" diye konuştu.

Sahnede gözyaşlarını tutamadı Konser gelirini Mehmetçik Vakfına bağışladı

ALBÜM GELECEK

Mosso, "Bilal Sonses'in şarkısını seslendireceğim. Sıfır bir eser. Şarkının ismi 'Canım Acıyor'... Bu kış canı acıyan herkesin dert ortağı Melek Mosso olacak. Albüm gelecek. Ocak ayında çıkar gibi" açıklamasını yaptı. 

Konserinin ikinci yarısında 'Keklik' türküsünü seslendiren sanatçı, "Annemle bu türküyü çok söylerdik. Anneciğimden bana, benden tüm kadınlara gelsin." diyerek türküyü gözyaşlarına hakim olamayarak seslendirdi ve cinayete kurban giden tüm kadınları da andı.