CaddePoyraz Karayel'in Sinan'ı görenleri şaşırttı! Değişimi gündem oldu

Poyraz Karayel'in Sinan'ı görenleri şaşırttı! Değişimi gündem oldu

04.10.2024 - 12:00 | Son Güncellenme:

2015-2017 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan “Poyraz Karayel” dizisindeki ‘Sinan’ rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Ata Berk Mutlu 19 yaşında. Kanal D'nin Youtube kanalına konuk olan Ata Berk Mutlu'nun son hali görenleri şaşırttı.

Poyraz Karayelin Sinanı görenleri şaşırttı Değişimi gündem oldu

Ata Berk Mutlu Kanal D'nin Youtube kanalıan konuk oldu. Burada açıklamalar yapan Ata Berk Mutlu, "Poyraz Karayel benim şu zamana kadar yaptığım en iyi projelerden bir tanesi. Benim için çok büyük önem taşıyor. Bana araba çarptığı bir sahne vardı, ikinci sezonda ya da üçüncü sezonda olması lazım. Onu çekerken o kadar korkutucu olmasa da izlerken baya bir korkmuştum." dedi.

Haberin Devamı

'Teknolojinin bu kadar ileri gitmemesi gerektiğini düşünüyorum' diyen Ata Berk Mutlu, "Hayatımızı yeterince kolaylaştırdığını düşünüyorum, durmalılar" ifadelerini kullandı.

Kanal D'nin Youtube hesabından paylaşılan video sosyal medyanın gündemine oturdu. Mutlu'nun son haline ''Yıllar ne çabuk geçiyor'' ve ''Hangi ara bu kadar büyüdü?'' yorumları yapıldı.

Poyraz Karayelin Sinanı görenleri şaşırttı Değişimi gündem oldu

Poyraz Karayelin Sinanı görenleri şaşırttı Değişimi gündem oldu

ALTIN KELEBEK KAZANMIŞTI

Ata Berk Mutlu 2015 yılında, En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştı. 'En İyi Çocuk Oyuncu' ödülünü Yeşilçam'ın efsane ismi Göksel Arsoy'un elinden alan Ata Berk Mutlu gözyaşlarını tutamamıştı. Mutlu, "Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ödülümü erkek ve kız çocukları için alıyorum." demişti.

ATA BERK MUTLU KİMDİR?

Haberin Devamı

Ata Berk Mutlu 2005 yılında Çorlu’da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi'nde eğitimine devam eden Mutlu, Marmara Üniversitesi'nin Göztepe Kampüsü'nde çekilen fotoğrafını, "Üniversiteliyim" notuyla Instagram'da paylaşmıştı.