CaddeAhu Tuğba'nın cenazesindeki görüntüleri çok konuşulmuştu! Meriç Erkan'dan açıklama

Ahu Tuğba'nın cenazesindeki görüntüleri çok konuşulmuştu! Meriç Erkan'dan açıklama

04.10.2024 - 09:04 | Son Güncellenme:

Miami'deki evinde vefat eden Ahu Tuğba'nın cenazesi, İstanbul'a geçtiğimiz günlerde getirilmişti. Ahu Tuğba'nın cenazesine eski arkadaşı Meriç Erkan'da katılmıştı. Meriç Erkan cenazedeki anlarla ilgili açıklama yaptı.

Ahu Tuğbanın cenazesindeki görüntüleri çok konuşulmuştu Meriç Erkandan açıklama

ABD'nin Miami kentindeki evinde 1 Eylül'de yaşamını yitiren ve cenazesi uzun uğraşlar sonucunda Türkiye'ye getirilen ünlü sanatçı Ahu Tuğba, düzenlenen törenlerle geçtiğimiz günlerde son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Haberin Devamı

Ahu Tuğba için ilk tören Beyoğlu Atlas Sineması'nda gerçekleştirilmişti. Törene, sanatçının dostları Serpil Çakmaklı ve Nuri Alço da katılarak Ahu Tuğba'yı yalnız bırakmamıştı. Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, ayakta durmakta zorlanırken, "Toprağa verelim, duasını edelim" diyerek gözyaşlarını tutamamıştı.

Törene katılanlar arasında eski program partneri Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin de yer aldı. Cenaze sırasında Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin'in davranışları sosyal medyada gündem olmuştu. Günler sonra Meriç Erkan, Esra Ezmece'nin Youtube kanalında konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ahu Tuğbanın cenazesindeki görüntüleri çok konuşulmuştu Meriç Erkandan açıklama

Yaptığı açıklamada, Ahu Tuğba ile arasında bir şey olmadığını söyleyen Meriç Erkan, "Ahu hanım bir sanatçı, duygusal bir şey olmadı. Tanınmış sanatçı olması mutlu etti. Oldum olası net konuşayım, bizim aramızda hiçbir olmadı Ahu hanımla, o benim ablamdır. " dedi. Ahu Tuğba ve Meriç Erkan yıllarca birlikte bir televizyon kanalında program yapmıştı.

Haberin Devamı

"YER ZAMAN UYGUN OLMAYABİLİR"

Cenazede Yaşar Alptekin ile sarıldığı anlar çok konuşulan Meriç Erkan, "Daha hassas davranmaya başladım, insanları kırmamaya çalıştım. Çok heyecanlı bir yapım var. Hiperaktif derlerdi. Bunu da biraz yavaşlatmaya çalışsam da yapı bakımından yumuşatsam bile heyecanım devam ediyor. Bir sevginin göstergesiydi. Cenazeye geldim, gayri ihtiyari Yaşar ağabeye sarıldım. Yer zaman uygun olmayabilir, bir anlık heyecanıma kapılmış olabilirim." ifadelerini kullandı.

Ahu Tuğbanın cenazesindeki görüntüleri çok konuşulmuştu Meriç Erkandan açıklama

KIZIYLA KONUŞMUŞTU

Meriç Erkan, cenaze sonrası Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin ile konuşarak, "Şu anda Instagram yıkılıyor. 'Bunlar nasıl bir saygısızlık, ölüye saygısızlık' diyorlar" demişti. Anjelik Calvin ise Erkan'a, "Saçmalıyorsun, geldiğin için Allah razı olsun. Önemli olan senin gelip duanı okuman. Onlar senin din kardeşlerin, aynı piyasadan ahbabın. Görmüşsün ve sevinmişsin. Biz annem için buradayız. Öyle şey olur mu? Ayıp" diye yanıt vermişti.