CaddeMasterchef'te Onur ve Semih gerilmişti! Paylaşıma yorum gecikmedi

Masterchef'te Onur ve Semih gerilmişti! Paylaşıma yorum gecikmedi

04.10.2024 - 15:42 | Son Güncellenme:

Masterchef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Eleme adaylarının belli olduğu Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde Semih ve Onur arasında gerilim yaşanmıştı. Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Onur'a Semih'in yorumu gecikmedi.

Masterchefte Onur ve Semih gerilmişti Paylaşıma yorum gecikmedi

Ekranların en çok takip edilen programlarından biri olan ve sosyal medyada oldukça konuşulan Masterchef Türkiye'de ekrana gelen son bölümde eleme adayları belli olmuştu. Takım oyununu kazanan mavi takım olmuştu.

Haberin Devamı

Kırmızı takım oyuncuları dokunulmazlık mücadelesi verirken yukarıda yarışmayı takip eden Semih ve Onur arasında tartışma çıkmıştı. Pota tartışmasından dolayı ortam bir anda gerilmişti. Onur, "Hayır, senin konuşma tarzın yanlış. Ben seni bir haftaya atayım diyorsun ya, ondan dolayı söylüyorum. Ben böyle şakalar sevmediğimi söyledim" demişti. Semih ise Onur'un alındığını belirtmişti.

Instagram hesabından paylaşım yapan Onur, "Elinizden gelenin en iyisi olmaya odaklandığınızda, en iyi hayatı, sevgiyi ve fırsatları kendinize çekersiniz." dedi.

Paylaşımın altına Semih'in yorumu gecikmedi. Ekrana gelen son bölümde gerilen ikilinin arasındaki buzlar eridi. Semih Onur'a "Onurum ne bu karizma" diye yazarken Onur 'Cansın' diyerek yanıt verdi.

Haberin Devamı

Bazı kullanıcılar Semih'in yorumuna şu karşılığı verdi:

Vay buraya gelip aramızda sorun yok demeye çalışıyosun.

Ekranda hasım sosyal medyada kanka çözemedim sizi