CaddeLiam Payne'nin ölmeden önceki notu ortaya çıktı! 1 yıl içerisinde...

Liam Payne'nin ölmeden önceki notu ortaya çıktı! 1 yıl içerisinde...

24.10.2024 - 08:20 | Son Güncellenme:

One Direction grubunun yıldızı Liam Payne trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Liam Payne'nin kız arkadaşı Kate Cassidy'e bıraktığı not ortaya çıktı. Kate Cassidy o notu Instagram hesabından paylaştı.

Liam Paynenin ölmeden önceki notu ortaya çıktı 1 yıl içerisinde...

31 yaşındaki Liam Payne, Arjantin'de kaldığı otelin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi. Dağılan İngiliz müzik grubu One Direction üyesi Liam Payne, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Palermo semtinde bulunan otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine gelen acil servis, ölümünü doğruladı.

Haberin Devamı

Liam Payne'nin ölümünün ardından yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Liam Payne'nin kız arkadaşı Kate Cassidy bir not paylaştı.

Liam Paynenin ölmeden önceki notu ortaya çıktı 1 yıl içerisinde...

Instagram hesabından paylaşım yapan Kate Cassidy, Liam Payne'ye veda etti. Kate Cassidy, ünlü ismin ona bıraktığı notu da paylaştı. Kate Cassidy yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Nereden başlayacağımı bile bilmiyorum. Kalbim kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar parçalandı. Bunların hiçbiri gerçek gibi gelmiyor ve senin burada olmaman gibi yeni bir gerçekliği kafamda oturtamıyorum. Sen yanımda olmadan bir dünyada nasıl yaşayacağımı anlamaya çalışıyorum. Birlikte, tekrar çocuk olmalıyız, her zaman en küçük şeylerde neşe bulmalıyız.

Liam Paynenin ölmeden önceki notu ortaya çıktı 1 yıl içerisinde...

"BİR YIL İÇERİSİNDE EVLENECEĞİZ"

Haberin Devamı

Hayatıma çok fazla ışık getirdin. Birkaç hafta önce, birlikte hayatlarımızı tezahür ettirerek güzel bir akşamda dışarıda oturduk. Bana bakmamamı söylemene rağmen notunu yakınımda tutuyorum. "Kate ve ben bir yıl içinde evleneceğiz/nişanlandık ve sonsuza dek birlikte olacağız yazıyordu. Liam, sonsuza dek birlikte olacağımızı biliyorum, ancak planladığımız şekilde değil. Her zaman benimle olacaksın.

Liam Paynenin ölmeden önceki notu ortaya çıktı 1 yıl içerisinde...

Hayatımın geri kalanında ve sonrasında seni seveceğim, hayallerimizi ve anılarımızı gittiğim her yere taşıyacağım.