CaddeCansu Dere setlere geri dönüyor! Yeni partneri bakın kim oldu

Cansu Dere setlere geri dönüyor! Yeni partneri bakın kim oldu

11.10.2024 - 06:45 | Son Güncellenme:

En son olarak Kanal D dizisinde ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde oynayan ünlü oyuncu Cansu Dere setlere geri dönüyor. Setlere geri dönmeye hazırlanan Cansu Dere'nin partneri de belli oldu.

Cansu Dere setlere geri dönüyor Yeni partneri bakın kim oldu

1001 Gece Masalları’ dizisiyle setlere dönmeye hazırlanan Cansu Dere’nin partneri belli oldu. Oyuncuya dizide İbrahim Çelikkol eşlik edecek. Bozdağ Film tarafından uyarlanacak olan büyük masal koleksiyonu için çekimler önümüzdeki günlerde başlayacak. Dere Şehrazat, Çelikkol ise Sultan Şehriyar’a hayat verecek.

Haberin Devamı

Cansu Dere setlere geri dönüyor Yeni partneri bakın kim oldu

DEV BİR PLATO KURULDU

Öykü ve senaryosu Atilla Engin’e ait olan dizinin ekibi aralık ayında sete çıkmayı planlıyor. ‘Şehrazat’ için dev bir plato kuruldu ve dekorları için de hazırlıklar başlatıldı. Bir yandan da dizinin oyuncu seçimleri devam ediyor. Dizi, Türkiye ile aynı anda tüm dünyada gösterime girecek ve son dönemde yapılan en büyük proje olarak da dikkat çekecek. Son olarak Kanal D’nin başarılı yapımlarından ‘Sadakatsiz’de ‘Asya Yılmaz’ karakteriyle hafızalara kazınan Cansu Dere, yakında televizyon ekranlarına da dönmeyi planlıyor. Dere’nin gündeminde ise etkileyici bir kadın draması olan ‘Körebe’ projesi var.

İTALYA'DA ÖDÜL ALDI

Türkiye'de pek çok dizi ve filmde rol alan oyuncu İbrahim Çelikkol, Venedik Film Festivali kapsamında düzenlenen "Kineo" ödüllerinde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülüne layık görülmüştü.

Haberin Devamı

Cansu Dere setlere geri dönüyor Yeni partneri bakın kim oldu