CaddeAralarında 29 yaş var! Hollywood’un ünlü ismi yeniden baba olmak istiyor

Aralarında 29 yaş var! Hollywood’un ünlü ismi yeniden baba olmak istiyor

01.10.2024 - 08:50 | Son Güncellenme:

Angelina Jolie'den olaylı olarak ayrılan Brad Pitt aradığı aşkı buldu. Hollywood’un ünlü ismi Brad Pitt yeniden evliliğe hazırlanıyor.

Aralarında 29 yaş var Hollywood’un ünlü ismi yeniden baba olmak istiyor

İki yıl önce aşk yaşamaya başlayan Brad Pitt ve Ines de Ramon evliliğe hazırlanıyor. Aralarında 29 yaş olan çift Hollywood'un en merak edilen isimleri arasında. Brad Pitt, eylül ayının başında Venedik Film Festivali’ne Ines de Ramon’la el ele gelip aşklarını ilan etmişti.

Haberin Devamı

Aralarında 29 yaş var Hollywood’un ünlü ismi yeniden baba olmak istiyor

Brad Pitt 60, sevgilisi Ines de Ramon 31 yaşında. Brad Pitt ile Ines de Ramon, ilk kez birlikte kırmızı halıda boy gösterdi. İkili, Pitt'in yeni filmi 'Wolfs'un Venedik Film Festivali'ndeki prömiyerine katıldı. Daha önce 'Formula 1' filminin setinde aktörün yanında olan Ramon, yine sevgilisini yalnız bırakmadı. Ünlü çifte, Brad Pitt'in 'Wolfs'taki rol arkadaşı George Clooney ve eşi Amal Clooney de eşlik etti.

EVLİLİK YOLUNDA İLERLİYOR

Gözlerden uzak aşk yaşayan ikilinin evlilik yolunda ilerlediği iddia edildi. Angelina Jolie ile 6 çocuk sahibi olan fakat çocuklarıyla arası olmayan Brad Pitt'in 31 yaşındaki sevgilisiyle bir bebek sahibi olmak istediği konuşulanlar arasında.

Yakın çevresi, 2005 yılından beri birlikte olduğu Angelina Jolie'den 2016'da olaylı bir şekilde ayrılan aktör için, "Bu, Brad'in boşanmadan sonra ilk düzgün ilişkisi. De Ramon'u kız arkadaşı olarak tanıtıyor. Ines, Brad'i çok mutlu ediyor" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

ESKİ EŞİ DE ÜNLÜ

Ines de Ramon'ın eski eşi de ünlü isimler arasında. Ines de Ramon adı Brad Pitt'le anılmaya başlamadan kısa bir süre önce Vampire Diaries dizisinin yıldızı Paul Wesley'le olan 3 yıllık evliliğini bitirmişti.

SOYADINI SİLDİ

Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin kızları Zahara ve Vivienne, babalarının soyadını kullanmayı bırakmıştı. Brad Pitt'e bir darbe de diğer kızı Shiloh'dan gelmiş, 18 yaşında giren genç kız babasının soyadını sildirmek için mahkemeye başvurmuştu. Shiloh'nun davası, sonunda sonuca bağlanmış, genç kızın adı, resmi olarak Shiloh Nouvel Jolie olmuştu.