CaddeAcun Ilıcalı'nın eşi Ayça Çağla Ilıcalı'dan hamilelik iddialarına yanıt! 'Bu işler kısmet işi'

Acun Ilıcalı'nın eşi Ayça Çağla Ilıcalı'dan hamilelik iddialarına yanıt! 'Bu işler kısmet işi'

08.10.2024 - 17:52 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile geçtiğimiz ay nikah massına oturdu. Sanat ve spor dünyasından bir çok ismin davetli olduğu nikah Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Ayça Çağla Altunkaya çıkan hamilelik iddialarına yanıt verdi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı (55), uzun zamandır birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya (25) ile nikâh masasına oturdu. Düğünlerinin ardından yakın dostlarıyla birlikte 'after party' için başka bir mekana geçen çiftten Ilıcalı, romantik bir açıklama yaparak her şeyi eşi Ayça Çağla Altunkaya için yaptığını söylemişti. Ayça Çağla Ilıcalı hamilelik iddialarına yanıt verdi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalının eşi Ayça Çağla Ilıcalıdan hamilelik iddialarına yanıt Bu işler kısmet işi

'HAMİLE DEĞİLİM'

Ayça Çağla Ilıcalı, alışveriş turuna çıktı. Alışveriş turunda muhabirlere yakalanan ünlü isim, evliliğin çok iyi gittiğini dile getirirken hakkında çıkan hamilelik haberlerini de yanıtladı. Ayça Çağla Ilıcalı, “Henüz hamile değilim. Sürekli yazılıp çiziliyor fakat hamile olduğumda zaten açıklarım. Bu işler kısmet işi, doğru zaman ne zamansa o zaman olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Acun Ilıcalının eşi Ayça Çağla Ilıcalıdan hamilelik iddialarına yanıt Bu işler kısmet işi

Ayça Çağla Altunkaya Instagram'dan adını Çağla Ilıcalı olarak değiştirmişti.

GELİNLİĞİNİN FİYATİ DUDAK UÇUKLATMIŞTI

Acun Ilıcalı'nın eşi Ayça Çağla Altunkaya'nın gelinliği sosyal medyada büyük beğeni toplamıştı. Popüler bir markanın gelinliğini tercih eden ismin, şıklığının bedelinin 5 bin dolar (170 bin TL) olduğu öğrenildi. Altunkaya'nın doğal güzelliği ve zarafeti sosyal medyada tam not almıştı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalının eşi Ayça Çağla Ilıcalıdan hamilelik iddialarına yanıt Bu işler kısmet işi