Kültür SanatIn Hoodies şarkısı Reality Dawns şarkısına yeni yorum

In Hoodies şarkısı Reality Dawns şarkısına yeni yorum

24.02.2020 - 15:05 | Son Güncellenme:

Bağımsız müzik sahnesinin üretken isimlerinden In Hoodies, “Reality Dawns” şarkısının Zeynep Oktar tarafından yapılan yeni versiyonunu “Reality Dawns (Zeynep Oktar Wild Wolves Rework)” adıyla 28 Şubat’ta dinleyiciye sunuyor.

In Hoodies şarkısı Reality Dawns şarkısına yeni yorum

İlk olarak 2019’da yayımlanan “Recalibrated Expectations” albümünde yer alan “Reality Dawns”, Zeynep Oktar’ın karanlık elektronik prodüksiyonuyla bambaşka bir kimliğe kavuştu. In Hoodies’e canlı performanslarında synthesizer ve geri vokalde eşlik eden Zeynep Oktar’ın glitch, drum’n bass ve IDM öğeleri barındıran çalışması “Reality Dawns (Zeynep Oktar Wild Wolves Rework)”, In Hoodies’in bu yıl yayımlanacak remix ve rework’lerden oluşan albümüne dair ilk ipucu. Single’ın kapak çalışması ise illüstrasyon sanatçısı Aytaç Öztürk’e ait.

Haberin Devamı

 

In Hoodies, bugün yayımlanan yeni Mind Shifter albümü “Everything is Now”da da iki şarkının söz yazımı ve vokalini üstleniyor. “E.I.N” ve “Phoenix” adlı işbirliklerinin yer aldığı “Everything is Now”, dijital platformlarda dinleyiciyle buluştu.

 

In Hoodies şarkısı Reality Dawns şarkısına yeni yorum