Kariyerİtalyan pastacı Iginio Massari'den pastane devrimi

İtalyan pastacı Iginio Massari'den pastane devrimi

21.03.2018 - 11:37 | Son Güncellenme:

Film yıldızlarının ve politikacıların en çok tercih ettiği İtalyan pasta şefi Iginio Massari, İtalya'nın en büyük bankası Intesa Sanpaolo'yla bir anlaşma yaparak bankaların içine pastane açmaya başlıyor.

İtalyan pastacı Iginio Massariden pastane devrimi

Bankaların gri ve sıkıcı havasını değiştirmek istediğini söyleyen Massari, banka şubelerini günümüzün modern meydanlarına dönüştürerek insanların bankalarda sıkılmasını engellemek istediğini söylüyor.

Haberin Devamı

İlk şubeleri Milano'da hizmete girecek olan bu girişime ayrılan bütçeyse tam 500 milyon euro. Massari, Reuters'e verdiği röportajda "Yaptığımız oldukça zor, maliyetli ve yenilikçi bir iş. Bir bankada pastane açan ilk şef olacağım ve bu bir rekor" dedi.

Intesa Sanpaolo bankasının pazarlama müdürü Andrea Lecce, "Müşterilerimize sade ve basit bir ortam yaratmak istiyoruz. Rengarenk tatlılar ve sıcak hamurişleri hayal dünyasının bir parçasıdır. Ev ipotekleri, öğrenci kredileri ve borçlarla bunalan müşterilerimizin bu hayal dünyasına girmelerini amaçlıyoruz" diyerek girişimin ana gerekçesini açıkladı.

1971 yılından beri pastanecilik alanında hizmet veren Iginio Massari, Brescia kentinde ortaya çıkmış ve tüm Avrupa'ya yayılmıştı.