Yılbaşı sofranızı taçlandıracak 5 ana yemekYılbaşı sofranız için hala ana yemek olarak ne yapacağınızı bilmiyorsanız, bu 5 ana yemekten biri mükemmel bir tercih olacaktır! İşte yılbaşı sofranızı taçlandıracak 5 ana yemek tarifi...
Yılbaşı menüsü | Evde yapılabilecek pratik yılbaşı menüsü 2020Yılbaşı menüsü için ne düşündünüz? Yılbaşını evde karşılayacak olan çok sayıda vatandaş akşam yemeği için özenli ve güzel yılbaşı sofraları hazırlamak istiyor. Sizin için pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz yılbaşı menüsünü derledik. İşte 2020 yılbaşı menüsü.
Yılbaşı gecesine özel yemek menüsüYılbaşı gecesine özel yemek menüsü tarifleri ile karşınızdayız. Yeni yıla enfes yemeklerle girmeyi kim istemez ki. Eğer sizde yılbaşı gecesine özel menü arayışındaysanız sizler için hazırlamış olduğumuz yılbaşı gecesine özel yemek menüsüne göz atabilirsiniz.
Yeni yılı evde karşılayanlara özel 20 yemekle yılbaşı menüsüEğer aranızda "Amaan yılbaşı dediğin sıradan bir gün, yılbaşında ne yapılır ki, en fazla bir avuç fıstık alır, televizyon karşısına kuruluruz" diyen varsa vakit varken bu düşünceden vazgeçsin. Yılbaşı masası nasıl hazırlanır, yılbaşı sofrasında neler olmalı diye merak edenler için çorba, başlangıç, ara sıcak, ana yemek ve tatlı tarifleri olmak üzere 5 başlıktan, evde yılbaşı menüsü için alternatifli önerileri sizin için derledik.
29 Aralık günün menüsü (Yılbaşında ne pişirsem ?)Yılbaşı yaklaşırken 29 Aralık günün menüsü ile yılbaşı sofranızı donatacak lezzetler sunuyoruz. 29 Aralık günün menüsü lezzetlerinde, büyük hazırlıklar yatığınız o yılbaşı gecesine yakışır yemek tariflerimiz olacak. Hem siz hem de misafirleriniz 29 Aralık günün menüsüne bayılacak…
Geriye hüzünlü bir hikâye kaldıTRT televizyonundaki yemek programının sunucusu Seval Akbaba, bir süredir mücadele ettiği kansere daha fazla direnemedi. Talihsiz sunucunun ‘Elimi bırakma’ dediği ablası, ‘Biz onun elini hiç bırakmadık ama o bizim elimizi bıraktı’ dedi
"Annemin tariflerini babam deftere yazardı""Neler Yedim Neler, Maydanozlu Köfteler" için "Gittiğim yerlerde yediklerimi, yemekle ilgili anılarımı anlattığım bir kitap" diyor Esin Eden: "Bazı tatlar damakta kalıyor. Sonra tekrar bulduğunuzda aynı tat olmuyor. O gün yaşadıklarınız da lezzeti etkiliyor"
Gönül Paksoy sofrasıHer yılın ilk haftası dostlarını atölyesinde ağırlayan Gönül Paksoy gibi lezzet ustalarının yemeklerini, sayıları gitgide artan yemek kitapları sayesinde siz de kendi mutfağınızda yapabilirsiniz
"Şen sofralarda midye dolmasından ciğer bohçasına..."Takuhi Tovmasyan, "Sofranız Şen Olsun" adlı kitabında topikten ciğer bohçasına pek çok yemek tarifini anılarını da anlatarak veriyor. Tovmasyan: "Babam bizim küçükken yaptığımız yemeğin kusurlu, yanık taraflarını biz görmeden yerdi. Yemek konusunda bizi hep takdir ederdi"