Yemeklerin lezzetini ikiye katlıyor! 'Hangi yağı kullansam' derdi ortadan kalkıyor
Yemeklerin lezzetini ikiye katlıyor! 'Hangi yağı kullansam' derdi ortadan kalkıyorTürk mutfağı birbirinden lezzetli yemekleriyle ünlü. Ve bu yemeklerde kullanılan yağlar ise onların lezzetine lezzet katıyor. Ancak yemek türüne göre kullanılan yağ çeşidi ise hayati önem taşıyor. Hangi yemekte hangi yağ kullanılmalı? İşte cevabı...
15.03.2024Yemek
Adana kebap kadar ilgi görüyor!
Adana kebap kadar ilgi görüyor!Adana’da 20 yıldır kebapçılık yapan İsmail Çalıkıran (30), restoranında yaptığı 'tereyağlı lokum' yemeğinin Adana kebaba yakın derecede ilgi gördüğünü söyledi.
18.11.2019Ekonomi