Yemeğin yanında çiğ yiyince asıl faydasını alıyoruz! İç organları yıkayıp temizliyorGenellikle sulu yemek yaparken mutlaka tencereye eklenen soğan, pişirilerek tüketilir. Salata haricinde ise çiğ tüketime alışkın olduğumuz söylenemez. Ancak büyüklerden gelen alışkanlıklardan biri ise yemeğin yanında tüketilen çiğ soğandır. Bakın büyüklerin sofrasından eksik olmayan çiğ soğan iç organları nasıl etkiliyormuş.
Sarımsak ve soğan kokusuna karşı öneriler…Sarımsak ve soğan yemeklere ve salatalara müthiş bir tat katsa da ağız kokusuna neden olduğu için genellikle uzak durmaya çalışırız. İşte vücudumuz için pek değerli olan bu besin maddelerinin kokusundan kurtulmak için izleyebileceğimiz yöntemler…