Yılların aşçısı açıkladı… Tane tane pirinç pilavı yapmanın püf noktası buymuş!
Yılların aşçısı açıkladı… Tane tane pirinç pilavı yapmanın püf noktası buymuş!Pirinç pilavı Türk mutfağında her ana yemeğin yanında ikram edilen kuru lezzetlerden birisidir. Ancak pirinç pilavı yapmak kolay gibi gözükse de kıvamını tutturmak zordur. Genellikle lapa olması gibi problemlerle karşılaşılır. Yılların aşçısı pilavın lezzetine lezzet katan püf noktayı verdi.
19.12.2023Yemek
Bugün ne pişirsem: 12 Mart
Bugün ne pişirsem: 12 MartGünün menüsünde bugün: Kırmızı biber çorbası, bezelye yemeği, pirinç pilavı ve sütlü irmik tatlısı.
Bugün ne pişirsem: 27 Şubat
Bugün ne pişirsem: 27 ŞubatGünün menüsü: Karnabahar çorbası, tavuklu bezelye yemeği, pirinç pilavı ve üzümlü kek.
Bugün ne pişirsem: 10 Şubat
Bugün ne pişirsem: 10 ŞubatGünün menüsünde bugün: Düğün çorbası, köri soslu tavuk, pirinç pilavı ve limonlu cheesecake.