Vitamini gerçekten kabuğundaymış! Soymadan haşlayınca her derde devaTansiyon hastaları modern tıbbın yanında alternatif sağlıklı çözümlerle de yakından ilgileniyor. Kan basıncını dengede tutmasıyla bilinen patatesin tüketimindeki küçük detay da o aranan çözümlerden biri olabilir. Genelde patatesin kabuğu ya haşlanmadan önce ya da haşlandıktan sonra soyuluyor. Ancak Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'na göre patates kabuğunda vitamin ve mineral içindekinden çok daha fazla!
Patates kabuğunu sakın çöpe atmayın!Patates A,C,K,B6 ve E vitaminleri içermektedir, bunun yanında folatlar açısından da zenginidir. Ancak patates kabuğunun da en az patates kadar faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Patates kabuğunun faydalarınıöğrenince bir daha çöpe atmak istemeyeceksiniz.