Böyle temizleyince tadı acılaşmıyor! Brüksel lahanasını tazecik tutan yöntemKüçük ve katmanlı yaprakları olan brüksel lahanası, hafif acı bir sebzedir. Doğru şekilde temizlenip hazırlanmadığında acı bir tat bırakmaya müsaittir. Daha önce bildiğiniz tüm teknikleri unutun. Brüksel lahanasını pratik bir şekilde temizleyerek yemeklerinizde kullanabilirsiniz. İşte kolay taktikler.
Lahana asla sert kalmıyor ve dağılmıyor… Tüm sırrı pişirme tekniğindeLahana sarması, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biridir. Ancak, bu geleneksel yemeği hazırlamak ve pişirmek zorlayıcı olabilir. Özellikle sert kalmaması ve dağılmaması gerekir. Eğer sizin de lahana dolmanız sert oluyor ve patlıyorsa airfryer yöntemini deneyin…