İftar sofralarına tariflerRamazan ayında mutfaklarda tatlı bir telaş vardır. Herkesin aklında, “iftarda ne yesek?” sorusu... Anadolu’nun farklı bölgelerinden derlediğimiz tarifler sofranıza renk katacak.
‘Ramazan kardeşlik demek’‘Etin Jönü’ Gürkan Topçu, iftar sofları için tavsiyeler verdi. Topçu, “Ramazan kaynaşma, kardeşlik ve bereket demek. Yoğun ve kalabalık iftar sofraları oluyor. Evimizde tencere yemekleri yapmamız lazım” dedi
“Resmiyeti kaldırmayı amaçlıyoruz”Beyoğlu Belediyesi’nin açtığı Tünel6’nın mutfağında Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’la buluştuk. Başkan bu restoranı açmaktaki amaçlarından birinin halkla aradaki resmiyeti kaldırmak olduğunu söylüyor
ET SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?İthal et işi Ali Cengiz oyununa döndü. Herkesin kafasında bir soru var, ”Acaba getirilen hayvanlar sağlıklı mı? İthal et gelince kriz bitecek mi?”
"Sahne performansım için sporcu gibi çalışıyorum"32 yıllık sanat yaşamında 25'inci albümü "Gece Saat Oniki"yi çıkaran Nükhet Duru: "Yıllardır, ilk defa bu albümde, tekrar dinledikçe sinirlenmiyorum. Konserler de başlayacak. Sahnemin müthiş olduğu söylenir. Çünkü sahne için bir sporcu gibi hazırlanırım"