Kestaneye gel!Kestanenin sadece haşlaması ya da kebabı mı olur? Hayır. Bu hafta size kestane ile ilgili algınızı değiştirecek iki nefis tarif veriyorum
Yılbaşında birbirinden lezzetli ve eğlenceli kutlama alternatifleriAralık ayı boyunca konuklarına yılbaşı ruhunu yaşatacak olan Hilton İstanbul Bosphorus, yılbaşı gecesi için hazırladığı birbirinden özel programları ile yeni yıla hem eğlenceli hem de lezzetli bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor.
Akdeniz esintili kış menüsüAkdeniz lezzetlerini farklı yorumlarla sunan Capricorn’un mutfağında birtakım yenilikler oluyor. Şef Fabio Brambilla’nın dahil olmasıyla restoran, menüde de bazı değişiklikler yaptı
Reina ve by Karaf yıkılıyoAhmet Eraslan ve ünlü mankenlerden Şam çıkarması, yemeğin zirvesindeki isim; Centro, Ertekinden yenilikler, Bebekte bir klasik; Tonoz...
İstanbul-Abant eğlence hattıStelyonun yeni işi, Bella Notte, Borsa, Loft, Keopsta Ebru Gündeş, RedRoom, Turgut Hamamda, Levent Peopleda yılbaşı karnavalı, Radyo D cıvıl cıvıl, keyifli bir hafta sonu için Büyük Abant Oteli dört dörtlük...
"Meyveli pastalarınız eskisi kadar güzel mi?"Beyoğlunun tarihi pastanesi Markiz yeniden dolup taşıyor. Pastanenin koordinatörü Esra Danişmend "Markizde eskiden meyveli pasta ve ekler çok meşhurmuş. Şimdi de gelip soran eski müşteriler var" diyor