Lezzetinin sırrı sapında, şifası bambaşka! Dilimleyip limonlu suya yatırın, tadı nefisMevsimin en şifalı sebzelerinden kereviz, zeytinyağından etli yemeklere, salatadan mezeye birçok yemeğin içerisinde kullanılabiliyor. Kerevizin sapı ve yapraklarının da faydalı olduğu söyleniyor. Sağlığımız için çok faydalı olan bu sebzeyi hazırlarken bazı doğrama tekniklerine dikkat etmelisiniz. Bu sayede en lezzetli kerevizi elde edeceksiniz. İşte kerevizin püf noktaları.
Portakallı kereviz tarifiZeytinyağlı severlerin bir diğer gözdesi olan portakallı kereviz tarifi ile karşınızdayız. Kış aylarında tercih edilen kereviz birçok derde deva ve fayda yönünden zengin bir besindir. Semt pazarlarında görüp, önünden geçtiğiniz kerevizin bir kez tadına bakmanızı öneriyoruz. Sizin için kerevizin faydalarından ve portakallı kerevizin nasıl hazırlandığından söz edelim.
Kereviz yemeği nasıl yapılır?Düşük kalorisiyle birçok diyet yemeği arasında yer alan ve içinde barındırdığı vitaminlerle tam manasıyla sağlık dostu olan kereviz yemeği kış aylarının en sevilen, en lezzetli ve pratik yemeklerinden biridir. Besin değeri oldukça yüksek olan bu yemeği çocuklarınız için gönül rahatlığıyla hazırlayabilirsiniz. Kerevizin farklı malzemelerle ve farklı pişirme yöntemleriyle siz de kendi damak tadınıza uygun olan lezzeti bulabilirsiniz.