Gnocchi (niyoki) tarifiMALZEMESİ Gnocchi için: 450 g patates 1 su bardağı un 1 adet yumurta Tuz Diğer ürünler: Kuşkonmaz Kestane mantarıZeytinyağıSarımsakTereyağıTuz YAPILIŞI: İlk olarak patatesleri haşlayıp kevgirden geçirelim...
Bayram sofralarınıza lezzetli tatlar‘Kardeşler Mutfakta’ ekibi, bugün Milliyet CADDE okuyucuları için Zuppa di Fagiolini, Gnocchi ve Pizzicotti di Pasta Di Mandorle tarifi verdi...
Keşfedilmeye değer bir bölgeİtalya’nın en saklı kalmış bölgelerinden biri Abruzzo. Bir tarafı Apeninler diğer tarafı Adriyatik’le çevrili bu bölge gelenekselliğini büyük ölçüde korumayı başarabilmiş, tabii yemeklerini de...