Günün iftar menüsü: 1. günRamazan'ın ilk iftar menüsünde birbirinden lezzetli tarifleri sizinle paylaşıyoruz. Günün iftar menüsü 1. gün için süzme mercimek çorbası, ana yemek olarak etli çentik kebabı ve tatlı olarak incir uyutmasına yer verdik. İşte 1. gün iftar menüsü ve yapım aşamaları...
Günün iftar menüsü: 18. günRamazan ayının bitmesine az kala hala iftar menüsünde ne yapacağınızı bilmiyorsanız, sizin için gününe özel tarifler paylaşmaya devam ediyoruz. İşte 18. gün iftar menüsü...
Lokum kıvamında bir patates yemeği tarifiPatates; bol bir nişasta oranına sahip, B ve C vitamin deposu olan, Türk mutfağında çok sık kullanımı olan bir sebzedir. Patates Türkiye’de çokça yetiştirilen ve çok çeşitleri bulunan bir sebzedir.