Et ve kemik suyu aynı değil! Gurmelerin tarifindeki ‘kurşun’ zehir saçıyor
Et ve kemik suyu aynı değil! Gurmelerin tarifindeki ‘kurşun’ zehir saçıyorTadına doyum olmaz çorbaların, pilavların ve yemeklerin lezzetini veren et ve kemik suları, sağlık açısındandan pek çok faydası olmasıyla biliniyor. Ancak pek bilinmese de et ve kemik suyu tam olarak aynı şey değil. Üstelik dikkat edilmediği takdirde 'kurşun' tehlikesi ortaya çıkıyor! Detaylar haberimizde.
Şehriye pilavı nasıl yapılır?
Şehriye pilavı nasıl yapılır?Şehriyeyi daha çok pirinç pilavına renk veren bir lezzet olarak biliriz. Şehriyesiz pirinç pilavının tatsız geldiği doğrudur. Ancak şehriyenin tek başına lezzetli bir pilav tarifi olması da mümkün.
29.04.2018Gündem

Benzer Haber Etiketleri