Su yerine ekmeğe katınca 20 gün taze kalıyor! Kendinden aromalı, ağızda dağılacak
Su yerine ekmeğe katınca 20 gün taze kalıyor! Kendinden aromalı, ağızda dağılacakEvde ekmek yapmak, hem mutfakta vakit geçirmek için harika bir uğraş hem de katkı maddelerinden uzak, sağlıklı bir beslenme yoludur. Ancak birçok kişi, evde yaptığı ekmeğin çabuk bayatladığını veya istedikleri kıvamda olmadığını söyler. Peki, fırından çıkan ekmeğinizin yumuşacık kalması için ne yapmalı?
17.02.2025Püf Noktası
Kış geleneğiymiş! Kuzine sobada pişirince ekmeğin tadı nefis, dokusu çıtır çıtır
Kış geleneğiymiş! Kuzine sobada pişirince ekmeğin tadı nefis, dokusu çıtır çıtırGeçmişten günümüze ekmek, sofralarımızın en temel yiyeceği olarak kabul edilmiştir. Günümüzde her köşe başında ekmek alabileceğimiz market, bakkal bulabiliriz. Ancak kuzin sobada yapılan ekmeklerin tadı bir başka. İşte eski günlerin lezzetini yakalayabileceğiniz tarif.
16.02.2025Püf Noktası