Balığın lezzetini sıfırlıyor! Izgara, tava, fırın fark etmez: Gözden kaçan limon detayıBalık için en ideal pişirme yöntemini mi arıyorsunuz? Hangi balığın hangi yöntemle en lezzetli şekilde pişirileceğini, limon sıkılıp sıkılmaması gerektiğini, balık seçiminin püf noktalarını ve lezzeti artıracak ipuçlarını derledik. İster ızgara, ister tava ya da fırında pişirme tercih edin, işte ağzınıza yaraşır şekilde balığı en iyi biçimde hazırlama yöntemi.
Kışın D vitamini depolarını fullüyor! Bu balığı yiyenler kolesterol nedir bilmeyecekSonbahar aylarında neredeyse herkes değişen beslenme düzenine alışmaya çalışıyor. Balık tüketmenin tam mevsimine geldiğimiz bu zamanlama, taze balığın sağlığa olan etkilerini tekrar hatırlatıyor. Özellikle içlerinde bir tanesi var ki faydaları saymakla bitmiyor. İşte palamut tüketiminin hastalıklara karşı olan etkisi.