Aperativo
Son dakika Aperativo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aperativo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aperativo haber sayfamızda...
Aperativo
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15 aperativo haberi bulunmuştur.ŞEFLER ANTALYA İÇİN MUTFAKTATurizmin gastronomiyle kendini daha fazla tanımladığı şu yıllarda, ülkeler arasında en büyük rekabet, yemek ve tekniği sahiplenmek oluyor. Bizimkiler, maalesef Yunan, Ermeni ve Lübnan olarak milliyetlendirilip dünyaya sunuluyor. Amerika’nın en büyük yoğurt markasının sahibi Türk olsa da, paketin üzerinde ‘Türkiye’ değil, ‘Greek’ ibaresi yer alıyor! Lay's ile eğlenceli tatlarSevilen patates tadının fırınlanmış hali Lay’s Fırından ile ünlü şef Yağız İzgül önderliğinde keyifli bir workshop etkinliği düzenlendi. En yeni en modaSonbahar-kış sezonunun olmazsa olmazlarından trençkotlar Morhipo.com’da farklı renk ve materyallerle, apolet detaylarıyla farklılaşıyor. Kırmızı nubuk trençkot 179.90 lira. ‘ESKi MÜZiK FESTiVALi‘ DEVAM EDiYORKültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen ve eski müziğin dünyadaki en önemli isimlerini İstanbul’a getiren “Bach Günleri”, devam ediyor. Asmalımescit’in yeni teras meyhanesiEfsanevi baterist ve orkestra şefi Vasfi Uçaroğlu ile Kamuran Akkor'un kızı olan Menekşe Uçaroğlu iki sene önce kaybettiği babası sevgili Vasfi Uçaroğlu’nun anısına vermiş bu ismi. GÜNÜN ÇOCUK KiTABIPrestijli çocuk edebiyatı ödüllerinden ALMA 2014 Türkiye adayı Behiç Ak, yazıp resimlediği ‘Tombiş Kitaplar’ dizisinin ikincisinde, Memo ve arkadaşı Tombiş’in yeni öyküsünü anlatıyor. Aperativo'da Bodrum lezzetleriBodrum’un meşhur Bağarası Restaurant’ının ünlü şefi Ümmühan Girgin’in Ege ve Akdeniz lezzetlerinden oluşan özgün menüsünü dün akşam, çeşitli basın mensuplarıyla birlikte Asmalımescit’in şık mekanı Aperativo’da deneyimledik. Ege lezzetleri Aperativo’daŞef Hakan Bilge Yaman’ın iddialı mönüsüyle Aperativo, 23 Ocak’tan itibaren her çarşamba öğle ve akşam yemeklerinde mutfağını Bodrum’un ünlü aşçısı Ümmühan’a emanet ediyor. DUVARLARI YIKMALIErmeni, Rum, Musevi, Türk ve Rus mensuplarıyla İstanbullu geniş bir aile ortamında büyüyen yazar Aret Vartanyan, bu sentezin her geçen gün zayıfladığını söylüyor.