Myanmar

Myanmar

Son dakika Myanmar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Myanmar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Myanmar haber sayfamızda...

Myanmar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.070 myanmar haberi bulunmuştur.
‘Dünya bir dönüm noktasında’
‘Dünya bir dönüm noktasında’Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in açılış konuşması ile başladı. Guterres’in ardından ev sahibi ABD Başkanı Joe Biden konuşmasını gerçekleştirdi. Bu, Biden’ın ABD Başkanı olarak BM’de yapacağı son konuşma olması sebebiyle merakla bekleniyordu.
25.09.2024Dünya
Güneydoğu Asya'yı muson vurdu! 700’den fazla kişi hayatını kaybetti
Güneydoğu Asya'yı muson vurdu! 700’den fazla kişi hayatını kaybettiGüneydoğu Asya ülkelerinde bu yıl şiddetli geçen muson sezonu ile bölgede art arda meydana gelen tayfunlar ve tropikal fırtınaların neden olduğu felaketlerde can kaybı 700'ü aştı.
23.09.2024Dünya
Japonya'da alarm! 50 bin kişiye tahliye emri: En yüksek seviyede acil durum
Japonya'da alarm! 50 bin kişiye tahliye emri: En yüksek seviyede acil durumJaponya'da, meteoroloji uzmanlarının şiddetli yağmurun sele yol açacağı tahmini nedeniyle dört şehirde yaklaşık 50 bin kişiye toplu tahliye emri verildi. "En yüksek seviyede acil durum" uyarısında bulunuldu.
21.09.2024Dünya
Myanmar'da Yagi Tayfunu'nun etkisi büyüyor! Ölü sayısı 384'e yükseldi
Myanmar'da Yagi Tayfunu'nun etkisi büyüyor! Ölü sayısı 384'e yükseldiMyanmar'da Yagi Tayfunu'nun neden olduğu şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen sel ve toprak kaymalarında hayatını kaybedenlerin sayısının 384'e yükseldiği bildirildi.
21.09.2024Dünya
Myanmar'ı vuran tayfunda korkunç bilanço: En az 268 ölü
Myanmar'ı vuran tayfunda korkunç bilanço: En az 268 ölüMyanmar'da Yagi Tayfunu'nun yol açtığı sel ve toprak kaymaları felakete sebep oldu. Hayatını kaybedenlerin sayısı en az 268'e yükseldi.
19.09.2024Dünya
İran ve Hindistan karşı karşıya geldi! Hamaney'in mesajına resmi yanıt
İran ve Hindistan karşı karşıya geldi! Hamaney'in mesajına resmi yanıtİran dini liderinin sosyal medyada paylaştığı mesaj Yeni Delhi'den sert karşılık gördü, yakın ekonomik ilişkilerin gölgesinde kalan kriz gün yüzüne çıktı.
17.09.2024Dünya
Süper tayfun Yagi'de can kaybı 500'ü aştı
Süper tayfun Yagi'de can kaybı 500'ü aştıDört ülkeyi birden vuran tayfun Vietnam'da 292, Myanmar'da 226 kişinin ölümüne neden oldu. Halen 100'den fazla kayıp aranıyor, sel ve heyelanların yol açtığı hasar ise devasa boyutta.
17.09.2024Dünya
Myanmar'daki sel ve toprak kaymalarında bilanço ağırlaşıyor: En az 66 ölü
Myanmar'daki sel ve toprak kaymalarında bilanço ağırlaşıyor: En az 66 ölüMyanmar'ı vuran şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymalarında yaşamını yitirenlerin sayısı en az 66'ya yükseldi.
14.09.2024Dünya
Güney Asya sular altında, bilanço kötüye gidiyor: En az 285 ölü
Güney Asya sular altında, bilanço kötüye gidiyor: En az 285 ölüGüney Asya'da son bir ayda kayıtlara geçen şiddetli yağışlar sebebiyle çok sayıda sel ve toprak kayması medyana geldi. Buna göre Vietnam’da en az 233, Tayland'da en az 33 kişi ve Myanmar'da en az 19 kişi yaşamını yitirdi.
13.09.2024Haberler
Güney Asya sular altında, bilanço kötüye gidiyor: En az 285 ölü
Güney Asya sular altında, bilanço kötüye gidiyor: En az 285 ölüGüney Asya'da son bir ayda kayıtlara geçen şiddetli yağışlar sebebiyle çok sayıda sel ve toprak kayması medyana geldi. Buna göre Vietnam’da en az 233, Tayland'da en az 33 kişi ve Myanmar'da en az 19 kişi yaşamını yitirdi.
13.09.2024Dünya
Dışişleri'nden Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması: Naaşının ailesine teslimi için çalımalar sürüyor
Dışişleri'nden Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması: Naaşının ailesine teslimi için çalımalar sürüyorİsrail'in işgaline karşı Filistin'e destek vermek için gittiği Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürülen Türk-Amerikan vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi ile ilgili Dışişleri'nden son dakika açıklaması yapıldı.
8.09.2024Dünya
Türkiye Gazze için Lahey’de! Davanın seyrini etkiliyebilir
Türkiye Gazze için Lahey’de! Davanın seyrini etkiliyebilirTürkiye'nin UAD'deki İsrail'e karşı soykırım davasına müdahillik bildirimi bugün yapılıyor. Türkiye'nin Gazze'de devam eden soykırıma ilişkin davaya müdahil olması, küresel sahnede hem hukuki hem de ahlaki sorumlulukları teyit etmesi anlamına geliyor.
7.08.2024Dünya
Türkiye'nin UAD'de İsrail'e karşı başvurusu! 5 soruda ne anlama geliyor?
Türkiye'nin UAD'de İsrail'e karşı başvurusu! 5 soruda ne anlama geliyor?Güney Afrika'nın Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail'e karşı açtığı soykırım davasına müdahil olacağını açıklayan Türkiye, davaya müdahil olmak için 7 Ağustos'ta Lahey'de dosya sunacak. Peki bu ne anlama geliyor?
5.08.2024Dünya
Domuz kesimi yöntemiyle paraları çaldı! Sosyal medyadan mesaj gönderdi: Günaydın güzelim, bugün ne yapıyorsun?
Domuz kesimi yöntemiyle paraları çaldı! Sosyal medyadan mesaj gönderdi: Günaydın güzelim, bugün ne yapıyorsun?BBC muhabiri Joe Tidy "domuz kesimi" dolandırıcıları tarafından hedef alındı, detaylar kısa sürede dünya medyasında gündem haline geldi.
5.08.2024Dünya
Myanmar'da ordu ile silahlı isyancılar arasında çıkan çatışmalarda çok sayıda okul yıkıldı
Myanmar'da ordu ile silahlı isyancılar arasında çıkan çatışmalarda çok sayıda okul yıkıldıMyanmar'da askeri darbenin yapıldığı Şubat 2021'den bu yana ordu ile silahlı isyancı gruplar arasında çıkan çatışmalar nedeniyle en az 174 okul ve üniversitenin yıkıldığı veya hasar gördüğü bildirildi.
20.07.2024Dünya
Türkiye, YPG’ye desteği NATO Zirvesi’ne taşıyacak! ‘Terör örgütleriyle ortaklıktan vazgeçin’
Türkiye, YPG’ye desteği NATO Zirvesi’ne taşıyacak! ‘Terör örgütleriyle ortaklıktan vazgeçin’Türkiye, ABD ve İngiltere gibi bazı müttefiklerin terör örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG’ye verdiği desteği NATO’nun Washington Zirvesi’ne taşıyarak, “Terör örgütleriyle çıkar temelli ortaklık ilişkisine girilmesinden vazgeçilmeli” çağrısında bulunacak.
9.07.2024Gündem
Havada 15 dakikalık kabus! Alarmlar duyuldu, acil geri dönüş...
Havada 15 dakikalık kabus! Alarmlar duyuldu, acil geri dönüş...Korea Air uçağı, kabin basınç sisteminde çıkan arıza sonucu 15 dakikada neredeyse 27 bin ft alçaldı. Uçakta büyük panik yaşanırken 17 yolcu ise yaralandı.
25.06.2024Dünya
Bangladeş'teki mülteci kamplarında sel ve heyelan felaketi: En az 10 ölü
Bangladeş'teki mülteci kamplarında sel ve heyelan felaketi: En az 10 ölüBangladeş’in Cox's Bazar şehrinde bulunan ve Arakanlı Müslümanların kaldığı kamplarda muson yağmurlarının yol açtığı sel ve heyelan felaketi sonucu en az 10 kişi hayatını kaybetti.
20.06.2024Dünya
'Türkiye bir kez daha 28 Şubat sürecine dönmez, döndürülemez'
'Türkiye bir kez daha 28 Şubat sürecine dönmez, döndürülemez''Son günlerde aynen 28 Şubat süreçlerinde olduğu gibi Atatürkçülük ve milliyetçilik üzerinden İslam'a ve Müslümanlara saldırı var' diyen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 'Sığınmacılar üzerinden de bazen bu saldırı çok net bir şekilde ortaya çıkıyor. Yeni 28 Şubat heveslilerine de diyoruz ki, hiç heveslenmeyin, bu ülke bir kez daha 28 Şubat sürecine dönmez, döndürülemez. Buna Büyük Birlik Partisi olarak da Cumhur İttifakı olarak da müsaade etmeyiz" dedi.
17.06.2024Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
6.06.2024Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
6.06.2024Diğer
Son dakika... Slovenya Filistin'i devlet olarak tanıyacak
Son dakika... Slovenya Filistin'i devlet olarak tanıyacakAvrupa ülkeleri, Filistin'i devlet olarak tanımaya devam ediyor. Slovenya hükümeti Filistin'i resmi olarak tanıyacaklarını belirten tasarıyı parlamentoya gönderdi.
30.05.2024Dünya
Can alan türbülansta yeni gelişme: Uçak 4.6 saniye 54 metre irtifa kaybetti
Can alan türbülansta yeni gelişme: Uçak 4.6 saniye 54 metre irtifa kaybettiSingapur Havayolları'na ait yolcu uçağının, 21 Mayıs’ta gerçekleştirdiği sefer sırasında bir kişinin ölümüyle sonuçlanan şiddetli türbülans sırasında yalnızca 4.6 saniyede 178 feet yani 54 metre irtifa kaybettiği ortaya çıktı.
29.05.2024Dünya
Dışişleri'nden Myanmar'daki çatışmalarla ilgili açıklama! 'Endişeyle takip ediyoruz'
Dışişleri'nden Myanmar'daki çatışmalarla ilgili açıklama! 'Endişeyle takip ediyoruz'Dışişleri Bakanlığı, Myanmar'da son aylarda şiddetlenen çatışmalar ve artan sivil can kayıplarının büyük bir endişeyle takip edildiğini bildirdi.
25.05.2024Gündem
Bangladeş’te korkunç yangın! Mülteci kampı küle döndü
Bangladeş’te korkunç yangın! Mülteci kampı küle döndüBangladeş’in Cox's Bazar şehrinde Arakanlı Müslümanların yaşadığı bir kampta çıkan yangın sonucu 230 barınak küle döndü. Yangın sonrası 200'den fazla barınakta hasar meydana geldi.
25.05.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Myanmar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.