İade

İade

Son dakika iade haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iade gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iade haber sayfamızda...

İade

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.065 iade haberi bulunmuştur.
90 yaşındaki 3 arkadaş uzun ömürlerinin sırrını açıkladı
90 yaşındaki 3 arkadaş uzun ömürlerinin sırrını açıkladıManisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Dadağlı Mahallesi'nde yaşayan Pakize Tosun, Ümmü Kılıç ve Ümmü Ergin, 90 yaşında olmalarına rağmen zinde bir hayat sürüyor.
16.09.2024Gündem
Son dakika... AK Parti'li Çelik: Anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili herhangi bir tartışmamız yok
Son dakika... AK Parti'li Çelik: Anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili herhangi bir tartışmamız yokAK Parti MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili herhangi bir tartışmamız yoktur. Değişiklik teklifleri bizim açımızdan olumlu değildir.' dedi.
16.09.2024Gündem
Otomobil ile scooter böyle çarpıştı! 2 kişi havaya savruldu
Otomobil ile scooter böyle çarpıştı! 2 kişi havaya savrulduOtomobil ile scooterın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Öte yandan Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı.
16.09.2024Gündem
Özgür Özel: Seçim zamanı susturdular, şimdi konuşuyor
Özgür Özel: Seçim zamanı susturdular, şimdi konuşuyorCHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin belediyelerini ziyaret etmek üzere Balıkesir’e geldi. Özel’in ilk durağı Susurluk oldu. Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel'i makamında ziyaret eden Özel’e, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin de eşlik etti. Semizel’den çalışmalarla ilgili bilgi alan Özel, daha sonra belediye binası önünde nokta miting düzenledi.
16.09.2024Gündem
'Ayhan Bora Kaplan' davasında ara karar açıklandı
'Ayhan Bora Kaplan' davasında ara karar açıklandıAnkara'da 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik 18'i tutuklu, 61 sanığın yargılandığı davada ara karar açıklandı.
16.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sosyal medya operasyon aygıtı oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sosyal medya operasyon aygıtı olduKatıldığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyanın giderek büyük bir operasyon aygıtına dönüşmeye başladığını belirterek, 'Yeni medya düzenin nen büyük kurbanı ne yazık ki adaletin temel ilkeleri oluyor. Sanal alemde karşılıklı menzilenmiş sanal medya magandaları her gün karşılarına koyacak birini buluyor.' dedi.
16.09.2024Gündem
AYM'den çalışanları ilgilendiren karar: 'Bana verilen zam oranını zarf içinde insan kaynaklarına iade ediyorum'
AYM'den çalışanları ilgilendiren karar: 'Bana verilen zam oranını zarf içinde insan kaynaklarına iade ediyorum'Anayasa Mahkemesi (AYM), maaşına yapılan zam oranından duyduğu memnuniyetsizliği yöneticilerine gönderdiği e-postayla gösteren işçinin, tazminatsız işten çıkarılması üzerine yaptığı bireysel başvuruda ifade özgürlüğünün ihlal edildiğine hükmetti.
16.09.2024Ekonomi
İTO'dan çalışma hayatına ilişkin talep ve beklentiler
İTO'dan çalışma hayatına ilişkin talep ve beklentilerİTO Başkanı Avdagiç, “Kısa çalışma ödeneğinin ekonomik şartlardan dolayı istihdamını koruması gereken firmalar için etkin olarak kullanılması konusunda daha esnek bir yaklaşım beklentisi içinde olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.
16.09.2024Ekonomi
Bakan Işıkhan: 16 belediyeye 25.7 milyon lira ceza adımını attık
Bakan Işıkhan: 16 belediyeye 25.7 milyon lira ceza adımını attıkÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Terörle, destekçiliğiyle, sosyal medya ve algı belediyeciliğiyle günü kurtarmaya çalışanlar karşısında devlet olarak bu şehri, kan dökmeyi, kaosu ve halk düşmanlığını kendine siyasi ilke edinmiş terör odaklarının merhametine terk etmeyeceğiz" dedi.
13.09.2024Haberler
Bakan Işıkhan: 16 belediyeye 25.7 milyon lira ceza adımını attık
Bakan Işıkhan: 16 belediyeye 25.7 milyon lira ceza adımını attıkÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Terörle, destekçiliğiyle, sosyal medya ve algı belediyeciliğiyle günü kurtarmaya çalışanlar karşısında devlet olarak bu şehri, kan dökmeyi, kaosu ve halk düşmanlığını kendine siyasi ilke edinmiş terör odaklarının merhametine terk etmeyeceğiz" dedi.
13.09.2024Ekonomi
Kırım Ukrayna’ya iade edilmeli
Kırım Ukrayna’ya iade edilmeli4. Kırım Platformu Liderler Zirvesi’ne video mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ukrayna’nın toprak bütünlüğüne egemenliğine ve bağımsızlığına verdiğimiz destek bakidir. Kırım’ın Ukrayna’ya iadesi uluslararası hukukun bir gereğidir” dedi
12.09.2024Gündem
2 bin 700 yıllık kolye yurda dönüyor
2 bin 700 yıllık kolye yurda dönüyorTürkiye’den yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırılan yaklaşık 2 bin 700 yıllık Bintepeler kolyesi doğduğu topraklara kavuşuyor.
Mısır’dan 12 yıl sonra tarihi ziyaret: ‘Yakın iş birliği içinde olacağız’
Mısır’dan 12 yıl sonra tarihi ziyaret: ‘Yakın iş birliği içinde olacağız’Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Erdoğan’ın daveti üzerine ilk kez Türkiye’ye resmi ziyarette bulundu. Türkiye ve Mısır’ın Filistin konusunda ortak bir duruşa sahip olduğunu söyleyen Erdoğan, “Bundan sonra daha yakın iş birliği içinde olacağız” dedi.
5.09.2024Gündem
Dünya Ankara'yı izliyor! 'Bölgenin gidişatını belirleyecek' diyerek duyurdular
Dünya Ankara'yı izliyor! 'Bölgenin gidişatını belirleyecek' diyerek duyurdularMısır lideri Sisi'nin Türkiye ziyareti hem Arap ve İsrail basınında hem de dünya medyasında geniş yer buldu, resmi gazete 'Ortak çıkarlar galip geliyor' derken haberlerde özellikle Gazze'nin altı çizildi.
4.09.2024Dünya
Yer: Saros Körfezi! 'Yosun tutmuş, midye kabukları kaplamış'
Yer: Saros Körfezi! 'Yosun tutmuş, midye kabukları kaplamış'Edirne’nin Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Keşan ilçesinde İbrice Limanı açıklarındaki batık gemi, dalgıçlar tarafından görüntüledi. Öte yandan gemi yerli dalgıçlar gibi yabancı dalgıçların da dikkatini çekiyor.
4.09.2024Gündem
15 milyonluk arsayı 5 milyona sattırıp dolandırdılar
15 milyonluk arsayı 5 milyona sattırıp dolandırdılarKüçükçekmece’de, 68 yaşındaki Muammer Çatıkkaş Silsüpür’ü telefonla arayan dolandırıcılar kendilerini polis olarak tanıttı. Bir çetenin Muammer Çatıkkaş adına sahte kimlik çıkardığını ve gizli operasyon yürüttüklerini söyleyen sahte polisler, ailenin tüm mal varlığını sattırdı. Kadir Silsüpür, Kastamonu’da piyasa değeri 15 milyon lira olan ev ve arsalarını 5 milyon liraya satarak parayı dolandırıcılara teslim etti.
4.09.2024Haberler
15 milyon değerindeydi, 5 milyona sattı: Hanımla hipnoz olduk
15 milyon değerindeydi, 5 milyona sattı: Hanımla hipnoz oldukKüçükçekme'de 68 yaşındaki Muammer Çatıkkaş Silsüpür’ü telefonla arayan dolandırıcılar kendilerini polis olarak tanıttı. Bir çetenin Muammer Çatıkkaş adına sahte kimlik çıkardığını ve gizli operasyon yürüttüklerini söyleyen sahte polisler, ailenin tüm mal varlığını sattırdı. Kastamonu’da piyasa değeri 15 milyon lira olan ev ve arsalarını 5 milyon liraya satarak parayı dolandırıcılara teslim etti.
4.09.2024Gündem
Türkiye'den kaçırılmıştı! Paha biçilemeyen miras Türk yetkililere iade edildi
Türkiye'den kaçırılmıştı! Paha biçilemeyen miras Türk yetkililere iade edildiTürkiye'den kaçırılarak ABD'nin Boston kentindeki bir müzede uzun yıllar sergilenen Lidya dönemine ait yaklaşık 2500 yıllık altın kolye, Türkiye'nin Boston Başkonsolosluğu'nda düzenlenen resmi törenle Türk yetkililere teslim edildi.
4.09.2024Haberler
Türkiye'den kaçırılmıştı! Paha biçilemeyen miras Türk yetkililere iade edildi
Türkiye'den kaçırılmıştı! Paha biçilemeyen miras Türk yetkililere iade edildiTürkiye'den kaçırılarak ABD'nin Boston kentindeki bir müzede uzun yıllar sergilenen Lidya dönemine ait yaklaşık 2 bin 700 yıllık altın kolye, Türkiye'nin Boston Başkonsolosluğu'nda düzenlenen resmi törenle Türk yetkililere teslim edildi.
4.09.2024Gündem
George Clooney'den '35 milyon dolar' açıklaması! 'Korkunç bir şey'
George Clooney'den '35 milyon dolar' açıklaması! 'Korkunç bir şey'Hollywood yıldızı George Clooney (63) ile yakın dostu Brad Pitt (60), yıllar sonra aynı projede buluştu. Clooney, prömiyeri Venedik Film Festivali'nde yapılan Jon Watt'ın aksiyon komedisi 'Wolfs' (Yalnız Kurtlar) için rol arkadaşıyla birlikte 35'er milyon dolar aldıkları iddiasına yanıt verdi.
6.09.2024Cadde
2 milyon dolarlık soygun yaptı, hâlâ serbest! 94 yaşındaki hırsızın en büyük pişmanlığı
2 milyon dolarlık soygun yaptı, hâlâ serbest! 94 yaşındaki hırsızın en büyük pişmanlığıBir şeye el uzattığında kimse fark etmiyordu. Yeteneğini ilk keşfettiğinde 12 yaşındaydı. Bu sebeple 12 yaşından 86 yaşına kadar bir sürü soyguna imza attı. Üstelik mücevherleri insanlar adeta önüne seriyordu. Peki dünyanın en yaşlı hırsızı her defasında beraat etmeyi nasıl başarmıştı? İşte çaldıklarıyla lüks bir hayat süren 94 yaşındaki Doris Payne'in belgesele konu olan ilginç hikayesi.
3.09.2024Yaşam
Dijital dönüşüme KOSGEB desteği
Dijital dönüşüme KOSGEB desteğiKOSGEB, KOBİ’lere dijital desteği sunuyor. DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, işletmelerin bu destekten nasıl yararlanabileceğini şöyle anlattı:
3.09.2024Kobi
Esenyurt Belediye Meclisinde İstiklal Marşı'nın okunmasının unutulması tartışmaya neden oldu
Esenyurt Belediye Meclisinde İstiklal Marşı'nın okunmasının unutulması tartışmaya neden olduEsenyurt Belediye Meclisinde, saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasının unutulması tartışmaya neden oldu.
2.09.2024Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İade ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.