GündemYol kenarında kadın cesedi bulundu!

Yol kenarında kadın cesedi bulundu!

18.10.2022 - 11:42 | Son Güncellenme:

Aydın’ın İncirliova ilçesinde, kara yolu kenarında kimliği belirsiz kadın cesedi bulundu. Ekipler, vücudunda yara izleri bulunan kadının kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Yol kenarında kadın cesedi bulundu

Erbeyli Mahallesi Aydın-İzmir kara yolu kenarında hareketsiz yatan kadını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Ekipler, vücudunda yara izleri bulunan kadının öldüğünü belirledi. İnceleme sonrası ceset, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kadının araç çarpması sonucu ölmüş olabileceğini değerlendiren ekipler, kimlik tespiti ve olaya ilişkin çalışma başlattı.

Jandarma ayrıca güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Soruşturma sürüyor.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, karayolu kenarında bulunan kadın cesedinin 23 yaşındaki Merve Güneş'e ait olduğu belirlendi. Güneş'in cenazesinin alınması için Germencik ilçesindeki yakınlarına haber verildi. Ancak henüz genç kadının cenazesini almak için morga gelen olmadığı öğrenildi.

Yol kenarında kadın cesedi bulundu

2 SÜRÜCÜ GÖZALTINDA, BİR ŞÜPHELİ ARANIYOR

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan iki otomobil sürücüsünün polisteki işlemleri sürüyor. Güneş'e ilk çarpan aracın bir kamyon olduğu tespit edildi. Kamyonun plakası ve şoförünün de belirlendiği jandarma tarafından yakalanması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.