GündemYer: Yalova! Kanoyla denize açılan 2 arkadaş kayboldu

Yer: Yalova! Kanoyla denize açılan 2 arkadaş kayboldu

26.08.2024 - 15:06 | Son Güncellenme:

Yalova’nın Armutlu ilçesinde kanoyla denize açılan Yücel C. (28) ile Hüseyin P. (32) kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler havadan ve karadan arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Yer: Yalova Kanoyla denize açılan 2 arkadaş kayboldu

Olay, Yalova'nın Armutlu ilçesine bağlı Dereağzı Mevkisinde meydana geldi. Tersanede çalışan 4 arkadaş, denize girmek için dün öğleden sonra Dereağzı mevkiine geldi. Burada, arkadaşlarıyla bir süre yüzen Yücel C. ile Hüseyin P., kano kiralayarak denize açıldı.

Haberin Devamı

Bozburun Mevkisine rota izledikleri öğrenilen Yücel C: ile Hüseyin P., bindikleri kano ile birlikte Tavşantepe bölgesinde kayboldu. Geri dönemeyen gençlerden biri yanındaki telefon ile sahilde bulunan arkadaşlarını arayıp yardım istedi.

Bunun üzerine sahilde bulunan arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine jandarma, sahil güvenlik, deniz polisi sevk edildi. Ekipler, 4 Bot, 1 helikopterle Yücel C. ile Hüseyin P.'yi arama çalışmalarına başladı.

Denizden ve Havadan yapılan aramalarda Yücel C. ile Hüseyin P.'nin kanosu bulundu. Kayıp iki arkadaşı arama çalışmaları devam ediyor.

Yer: Yalova Kanoyla denize açılan 2 arkadaş kayboldu