GündemÜcretsiz hasar kaydı ve tramer sorgulama nasıl yapılır?

Ücretsiz hasar kaydı ve tramer sorgulama nasıl yapılır?

28.10.2015 - 21:50 | Son Güncellenme:

Hasar kaydı sorgulama ve tramer sorgulama işlemlerini ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Bunun için online hizmetleri kullanabilirsiniz. Nasıl kullanacağımı bilmiyorum diyorsanız haberimizi okuyunuz.

Ücretsiz hasar kaydı ve tramer sorgulama nasıl yapılır

İkinci el bir araç sahibi olmak istiyor olabilir ve bu aracın üstünde herhangi bir hasar kaydı olup olmadığını merak ediyorsanız bu konu hakkında araç hasar kaydı sorgulama uygulamasından yararlanabilirsiniz. Biz sizlere bu haberimizde araç hasar kaydı sorgulama işleminin online olarak nasıl yapılacağı hakkında bilgi vereceğiz. Sizde araç hasar kaydı sorgulama işlemi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız haberimizi okuyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

HASAR KAYDI SORGULAMA VE DETAYLAR!

TRAMER SORGULAMA İÇİN DAHA FAZLA BİLGİ!

Siz de bir miktar para biriktirmiş iseniz ve bu paranız ile yatırım yapmak için araç almaya karar vermiş iseniz alacağınız aracın üstünde herhangi bir hasar kaydı olup olmadığını merak ediyorsanız araç hasar kaydı sorgulama uygulamasından yararlanabilirsiniz. Biz haberimizin bu bölümünde sizlere araç hasar kaydı sorgulama işleminin nasıl yapılacağı hakkında ayrıntılı bilgi vereceğiz. Sizde ayrıntılı bilgi sahibi olmak istiyorsanız haberimizi okuyabilirsiniz. Alacağınız aracın üstünde daha önceden kazaya karışıp karışmadığını öğrenmek ve bunun sonucunda aracın üstünde hasar kaydı olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız araç hasar kaydı sorgulama uygulamasından yararlanabilirsiniz. Peki araç hasar kaydı sorgulama işlemini nasıl yerine getiririz şimdi bu konu hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

Haberin Devamı

Sizde araç hasar kaydı sorgulama işlemini yerine getirmek istiyorsanız Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi resmi web sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. Biraz önce bahsettiğimiz resmi web sitesine giriş yaptıktan sonra bir sonraki adımda ise yapmanız gereken açılacak olan sayfada ilgili bölümlere sizden istenilen bilgileri girmek olacaktır. Bu bölümde sizden istenilen bilgiler ise şu bilgilerdir. Aracın üzerine kayıtlı olduğu kişinin eğer araç sigortalı ise TC kimlik numarası vb. gibi bilgilerdir. Bu bilgileri ilgili alanlara eksiksiz ve doğru bir şekilde girdikten sonra artık sizde Sigorta Bilgi ve Gözetim Sistemi üzerinden kolay, rahat ve güvenilir bir şekilde sorgulamanızı yerine getirebilirsiniz. Görüldüğü gibi araç hasar kaydı sorgulama işlemini yerine getirmek oldukça basittir tek yapmanız gereken haberimiz okumak ve haberimizde yer alan işlemleri sırası ile yerine getirmek olacaktır.

Araç Plaka Sorgulama

Bir araç sahibi olmak istiyor ve alacağınız aracın üstünde herhangi bir trafik cezası olup olmadığını merak ediyor ya da aracın bir trafik kazasına karışıp karşımadığ hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız araç plaka sorgulama uygulamasından yararlanabilirsiniz. Araç plaka sorgulama bi nevi aracın gbt’ si yani aracın geçmişi hakkında sizlere bilgi veren bir uygulamadır. Bu uygulama ile birlikte sizde araç plakasını girerek aracın trafik cezası alıp almadığını, herhangi bir kazaya karışıp karışmadığını ya da ceza almış ise neden ceza aldığını öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Araç plaka sorgulama işlemini ise yine Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi uygulaması üzerinden yerine getirebilirsiniz. Araç plaka sorgulama işlemini yapmak için yukarıda yer alan resmi web sitesine giriş yapınız. Daha sonra ise açılacak olan sayfda iligili alanlara araç plakasının ve eğer araç sigortalı ise ruhsat sahibinin TC kimlik numarasını girerek sorgulama işlemini yerine getirebilirsiniz.