GündemPTT personelinin yarısı korona oldu

PTT personelinin yarısı korona oldu

22.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Salgın sürecinde vatandaşlara sosyal yardım, maaş, gıda paketi, maske ve kargo ulaştırmak için yoğun bir tempo ile çalışan PTT personeli, Kovid-19’dan kaçamadı.

PTT personelinin yarısı korona oldu

MİTHAT YURDAKUL Ankara - Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, “PTT’de görevli gişe ve kargo personelinin yarısı Kovid-19 oldu. Aralarından birçok arkadaşımız da maalesef hayatlarını kaybetti” dedi. Budak, bir grup gazeteciye yaptığı açıklamada, vatandaşın mağdur olmaması için PTT çalışanlarının Kovid-19 sürecinde tam kapasite çalıştığını belirterek, “Bilinsin ki bir yerde PTT şubesi eğer geçici süre ile kapanmışsa orada çalışan PTT görevlileri Kovid-19’a yakalanmıştır. Bu süreçte 2 milyonu aşkın aileye sosyal yardım ödemeleri PTT şubeleri aracılığıyla yapıldı” dedi.

KEŞFETYENİ
Survivor Murat Ceylan aşkını ilan etti! Sevgilisi ünlü oyuncu çıktı
Survivor Murat Ceylan aşkını ilan etti! Sevgilisi ünlü oyuncu çıktı

Cadde | 08.04.2025 - 09:08

Survivor yarışmasıyla adını duyuran sunucu Murat Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilişkisini resmen duyurdu.

Yazarlar